Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mik vannak? Hátimotoros síelés Törökországban

2016.01.04. Bata Attila

Beindult a havas szezon Törökországban is. Egy megrögzött motoros siklóernyősnek az jutott eszébe, hogy mi lenne, ha a hátimotort tényleg a hátára akasztaná és ezzel ki is találta a motoros síelést. Az ötlet annyira megtetszett neki, hogy jövőre már külön hátimotorokat gyártana a síléceseknek is.
Hatalmas hó esett a napokban Törökországban. İbrahim Dinçer pedig a helyi internet sztárja lett azzal, hogy hátimotort akasztott magára és így tolatta magát a havas utakon. A 44 éves török vállalkozó egy repülős iskolát vezet Törökország legnagyobb síterepén, Uludağ, környékén.

Az ötletet a nagy havazás és az unalom adta. Elmondása szerint 11 éve űzi a motoros siklórepülést, és 2009 óta már a saját hátimotorjait is gyártja. Megrögzött síelő is, és szerette volna lefoglalni magát az ünnepek alatt.

A 14 éves fiával el is indultak egy próbakörre, amely bevallásuk szerint egész jól sikerült. Még néhány teszt, aztán ha sikerült kifejleszteni a prototípust, akkor beindulhat a kimondottan síléceseknek készült hátimotorok gyártása - írják a helyi lapok.
KOMMENTEK
airtime | 2016.01.04. 07:57
airtime | 2016.01.04. 07:59
Nem olyan új dolog ez, ja és a motort is mi gyártjuk :)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.