Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

MOL Tempo & Style - Nemzetközi Extrém Sport Jam

Budapest Sportaréna - 2004. október 23.

2004.10.13.

MOL Tempo & Style - Nemzetközi Extrém Sport Jam A világszerte és az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb teret hódító extrém sportok és a hozzájuk kapcsolódó életstílus mára oly méreteket öltött, ami már fényévekre áll attól a hóborttól, melyet egykoron csupán néhány fiatal hirtelen fellángolásaként aposztrofáltak.
Az új nemzedék sportjaira már egész iparágak épültek, melyek az évek során egyre inkább átveszik a hagyományos, és nagyobb múltra visszatekintő sportok helyét a népszerűségi listákon.

Nem csupán aktív időtöltésről van szó, hanem a mindennapokat meghatározó életstílusról, ahol a ruházat, a zene, a szórakozás és természetesen a sztárok egytől egyig szerves részét képezik ennek a feltartóztathatatlanul gyűrűző életmódnak.

Az elmúlt években megszerzett tapasztalatoknak, illetve a hazai extrémsport-élet töretlen fejlődésének köszönhetően idén a MOL és partnerei elérkezettnek látták az időt arra, hogy megrendezzék Magyarország első, nemzetközi sztárokat is felvonultató, fedett extrémsport-gáláját. A rendezvény keretein belül egy 4000 Euro összdíjazású nemzetközi meghívásos gördeszkaverseny veszi birtokba az aréna ez idáig extrém sportok elől elzárt betonját. A gördeszkások versengését további extrémsportok - BMX flatland, BMX street és inline (görkorcsolya) - bemutatói fűszerezik. További kuriózumként említhető, hogy fedett pályán első ízben lehet szemtanúja a hazai közönség a snowboard "slide" adta vizuális élménynek, mindezt az O�Neill által delegált neves európai riderek közreműködésével. A harmadik évezred sportágainak felvonultatásában hazánkban a legnagyobb tapsztalattal rendelkező Offline Promotions nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint egy olyan átfogó rendezvény létrehozását, amelynek elemei akár külön-külön is megállnák a helyüket mind a meghívott sztárok, mind pedig a bemutatásra kerülő produkciók színvonala terén.

A MOL Tempo & Style 2004-ben hagyományteremtő célzattal indul útjára. A támogatók és a szervezők távlati célja, hogy Budapest szerves részévé váljon Európa extrémsport-életének és versenyeinek vérkeringésében azáltal, hogy a Sportaréna kitűnő adottságait kihasználva évről évre vendégül látja a nemzetközi mezőny legjobbjait. Az idei esemény már olyan neves sztárokat tudhat a fellépők, illetve a versenyzők soraiban, mint az angol Danny Wainwright, a Vans Europe Team (gördeszka), a Roces nemzetközi csapatának görkorcsolyásai az Egyesült Államokból, az X-Games győztes ausztrál Simon O�Brien (BMX flatland), a European King of Dirt többszörös győztese, Benny Korthaus Németországból (BMX street), vagy éppen a szlovén Samo Bajec, aki az inline street mezőnyét erősíti. Most először fordul elő, hogy nem a magyar fiataloknak kell több száz kilométert utazniuk, hogy láthassák ezeket a sztárokat, hanem ők jönnek "házhoz", szó szerint a világ minden tájáról. Ráadásul az esemény teljesen INGYENES, amire szintén nem volt még példa az ország legnagyobb fedett sportcsarnokában.

A délután két órakor kezdődő rendezvényen a fentiekben felsoroltak mellett fellépnek még az Elemntary Force világbajnok breakcsapat táncosai is. A rendezvény érdekessége, hogy a kapunyitást követően egyből lehetőség nyílik autogramkérésre, ahol az összes neves sztár a gyűjtők rendelkezésére fog állni. A küzdőtér sokat látott betonja ezúttal egy félcsőnek, egy komplett gördeszkapályának és egy snowboardsáncnak ad helyet. A sportolóktól (el)várható világszínvonalú show-t egészíti ki a két pompomos csapat, az egész nap élőben játszó DJ-páros, a tűzijáték és a látványos fénytechnika. Természetesen ennél több show-elemről gondoskodtak a szervezők, azonban ezek maradjanak inkább meglepetések.

A BMX flatland és street, illetve a snowboard és inline képviselői sem csupán bemutatóval szolgálnak, hanem egy úgynevezett jam session keretein belül fognak egymással megmérkőzni. Ennek értelmében a sportolók folyamatosan egymást váltva vannak jelen a pályákon a számukra kijelölt időben majd ezt követően a közönség dönti el, hogy kit tart a legjobbnak közülük. Mivel itt a verseny célja "csupán" a dicsőség megszerzése, felszabadult és igazán sok látnivalóban bővelkedő "örömjátékra" van kilátás.

A MOL Tempo & Style programja:
2004. október 23., szombat
Kapunyitás 14:00
Autogram 14:00 - 15:00
Snowboard slide 15:00 - 16:00
Inline skate vert jam 16:00 - 16:30
Skateboard selejtező (1 x 1'30") 16:30 - 17:30
Break demo 17:40 - 18:00
Szünet 18:00 - 18:30
BMX street jam 18:30 - 19:15
BMX flatland jam 19:15 - 20:00
Inline skate street demo 20:00 - 20:30
Skateboard döntő (2 x 1'30") 20:30 - 21:30
Eredményhirdetés 21:30 - 21:40
Open jam (BMX, inline, skateboard) 21:50 - 22:00
Zárás 22:00

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.