Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyomj egy szelfit, és francia síelést nyerhetsz!

2014.10.13. Bata Attila

Érdekes ötlettel állt elő a francia síterep, Flaine. Kihasználva a világszerte népszerű őrületet, arra kéri a vállalkozó kedvű síelőket, hogy küldjenek be egy szelfit, és a legjobbak között hétvégi síeléseket sorsolnak ki. A fődíj egy teljes szezon a síterepen, a szállást, síbérletet és a felszerelést a síterep fizeti.
A szelfie vagy selfie (önfotó) egyre népszerűbb lett az utóbbi években. Az alkalmas készülékek és a megosztási lehetőségek számának növekedése miatt már odáig jutottunk, hogy tavaly az Oxford szótár szerkesztői ezt a szót választották az év szavának.

A francia Flaine síterepe rá is repült erre az őrületre. Pályázatot hirdettek, és várják a legjobb téli szelfiket. Erre már külön weboldalt is létrehoztak, itt részletesen leírják, hogyan lehet benevezni a versenybe. A „versenykiírás” szerint olyan képeket várnak, amelytől megjön az ember kedve a síeléshez.

A beküldők között havonta egy all-inclusive hétvégi síelést sorsolnak ki a síterepen. A szezon végén, valamikor áprilisban, egy zsűri választja majd ki a legjobb fénykép gazdáját, aki a teljes következő szezont a síterepen töltheti, ahol a költségei közül a szállást, a bérletet és a felszerelést a síterep fizeti. 
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.