Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Behavazva: így festenek az osztrák gleccserek

2016.10.12. Stánicz Balázs

Kicsit még szoknia kell a szemünknek ezt a látványt, így október 12-én. De mi tagadás, az ilyen hegyi kulisszához hamar hozzászoknánk, különösen október középen. Frissen behavazott osztrák hegyek következnek.
Az elmúlt napok ismételten 20-30 cm friss havat hoztak a magasabb osztrák hegyekbe. Nyugat-Ausztriában már szerda reggel kiderült és csodás síelő idő fogadta Pitztalon és Kaunertalon a téli sportolókat. A keletebbi gleccsereken később, délutánra jött meg a napsütés. Az ilyen feltételeket a tél kellős közepén is megirigyelnénk, októberben pedig egyenesen szenzációs, bár tegyük hozzá, szinte minden évben előfordul.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Cristall csillagcsillagcsillagcsillag
A magyar alkalmazottakkal üzemelő szálloda a Stubai-völgyben, Fulpmesben található, 1,5 km-re Schlick 2000-től, a gleccser pályáitól pedig 23 km-re. Kétágyas szobák, családi apartman és hatalmas lakosztály várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.