Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

PARK SNOW: 3 szlovák síközpont közös bérlete

2009.11.16. 2010.01.01. | frissítve: 2010.01.01.

PARK SNOW: 3 szlovák síközpont közös bérlete Három szlovák síközpont - Csorba-tó, Donovaly és Velka Raca - fogott össze a PARK SNOW bérletszövetségben és a 2009/2010 szezontól egy új, közös síbérlet bocsátanak ki. Az idei szezonban bármely PARK SNOW központban vásárolt síbérlet automatikusan mind a három síterepre érvényes.

3 síközpont = 1 ár = 1 síbérlet

A PARK SNOW bérlet tulajdonosai már 3 különböző szlovákiai régióban fekvő síközpontban élvezhetik a lesiklópályák változatosságát, a modern felvonókat, a jól karbantartott pályákat, és a minőségi szolgáltatásokat. Donovaly az Alacsony-Tátrában, a Csorba-tó síközpont a Magas-Tátrában, Velka Raca pedig északon, a Beszkidekben található.

Újdonságok a Csorba-tónál

Az idei szezon legnagyobb újdonsága a 6 üléses, 45 kabinból álló felvonó Štrbské Pleson, azaz a Csorba-tónál épült. A felvonó 1200 személyt képes szállítani egy óra alatt és sebessége 5m/s. További újdonságok a Csorba-tónál: K2 snowpark, Milka Funpark gyerekeknek, valamint a modernizált hóágyú rendszer.

Bérletek és kedvezmények

A múlt szezonhoz képest a síbérletárak körülbelül 15 %-kal csökkentek!
Az egész szezonra érvényes 10 napos síbérlet egységesen 180 euróba kerül, és mivel átruházható jegyről van szó, ezért ezt a jegyet nem lehetséges junior, illetve gyermek tarifában megvásárolni.

Ettől a szezontól kezdődően, ha valaki hosszabb időt tölt el Donovalyn és 5-, 6-, vagy 7 napos síbérletet vásárol, akkor e síbérlet automatikusan tartalmazza az éjszaki sízést is. Ugyanez vonatkozik szezonjegyre is. A pontos jegyek esetén, ha a nappali síelésből maradt pont, akkor azok esti sízéshez is felhasználhatók.

További PARK SNOW újdonság a JUNIOR és SENIOR bérlet kategória. A 13-18 éves kor közötti fiatalok számára és EURO<26, GO<26, ISIC és ITIC kártya tulajdonosainak, JUNIOR, a 60 év feletti férfiak és 55 év feletti nők számára SENIOR jegyek kaphatók.

Kedvezményes csomagajánlatok

Mindhárom síközpontban, a szállásadókkal együttműködve, kedvezményes csomagajánlatokat alakítottak ki. Szállás + síbérlet már 23 euró/fő/éj ártól!
A "SNOW CSOMAG" tartalma:
  • 2 ill. 6 éjszaka szállás
  • 2 ill. 6 napos síbérlet
  • idegenforgalmi adó
  • 20% kedvezmény az összes Donovalyn található síiskolába
  • Donovaly Snow csomag árak: http://www.parksnow.sk/donovaly/
A Snow-csomaggal továbbá egyszeri alkalommal kedvezményesen vehető igénybe a bobpálya, és kedvezményesen váltható napijegy a Thermal Park Besenova, az Aquapark Tatralandia külső és belső medencéibe, valamit a Permon’s Paradise wellness részlegébe. A csomagokat és a bónuszokat 2010. április 30-ig válthatják be a vendégek.

Síelt kilométerek statisztikája

A SKIDATA 370 rendszernek köszönhetően a PARK SNOW síközpontokban nyomon lehet majd követni a síbérletek használatát.

Az adatok online is hozzáférhetőek a www.skiline.cc weboldalon, amely több nyelven is elérhető. Ezen keresztül lehetőség nyílik a regisztráció után az átsíelt kilométerek megtekintésére.

Utazzon vonattal síelni!

Ebben a síszezonban a Szlovák Vasút (ZSSK) új termékkel állt elő azok számára, akik szívesen utaznak vonattal egynapos síelésre a PARK SNOW valamelyik síterepére. A Skipass Donovaly (+Veľká Rača ill. Štrbské Pleso) közös termék tartalmazza az egynapos oda-vissza vonatjegyet, az egynapos síbérletet a PARK SNOW síközpontba, és a síbusz transzferek a központokba a www.parksnow.sk weboldalon található síbuszok menetrendje alapján.
A menetjegyhez a ZSSK kiadja a csomagjegyet, mely a központunk pénztáraiban a síbérlet átvételére szolgál. A jegyhez nem kell IC és EC pótjegyet vásárolni.

Síbérlet elővétel

A síbérletek széles választékéval mindenki megtalálhatja neki megfelelő bérletet. A síbérletek online is megvásárolhatók.

A legjobb szlovák snowpark

Donovalyn üzemel a legjobb szlovák snowpark* (*internetes pályázat eredménye alapján). Minden este ratrakolják és rendben tartják. A 2008/2009–es szezonban, Szlovákiában ez a park volt az első snowpark és a big air volt az első szlovák ugrató.
A parkban 3 ugrató és 12 akadály található, melyeket a szezon folyamán cserélnek, hogy a pálya mindig kihívás legyen. A park minden szezonban újabb akadályokkal gazdagodik, az idei újdonság a zenés CHILLOUT ZÓNA. Az üzemeltetők reménye szerint hamarosan kezdődik itt is a szezon. Bővebb infó: www.parksnow.sk
KOMMENTEK

Szállástippek
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.