Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming: nyitás pénteken!

2016.11.10. Stánicz Balázs

A schladmingi völgyben is startol a síszezon, méghozzá pénteken. Az elmúlt időszak havazásai és nem utolsósorban az intenzív hóágyúzás korai szezonstartot tett lehetővé.
Planai mindjárt négy felvonóval kezdi a holnap reggelt.

Pénteken a Planaibahn kabinos mellett a Märchenwiesebahn nyolcüléses, Lärchkogelbahn és az idei szezon újdonsága a nyolcszemélyes Burgstallalmbahn libegő fog működni. Várhatóan a kabinos középállomásáig síelhetünk le és a fenti felvonókat kiszolgáló sípályák egy részén húzhatjuk az íveket.
h i r d e t é s
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Bergresort Hauser Kaibling
2019-ben átadott, luxus színvonalú hütték a Schladming 4 hegy sícentrumban, Hauser Kaibling sípályái mellett. A max. 10 fős hütték mindegyike szaunával, valamint kültéri jacuzzival felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenchalets Reiteralm
120 m2-es wellness faházak maximum 10 fő részére közvetlenül Reiteralm sípályáinál, a Schladming 4 hegy sípálya rendszerében. Minden ház 4 db hálószobával, nagy nappalival, több fürdőszobával és egyedi wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.