Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Planai: péntektől lehet síelni Schladmingban!

2021.11.10. Bata Attila

November 12-től a stájer síterep Planai részén is megkezdődik a szezon. A liftek közül csak a Märchenwiesebahn fog üzemelni reggel 8 és délután 4 óra között. A fenti lift autóval megközelíthető, és elég parkolóhellyel rendelkezik.
A nyitás utáni napokban kedvezményes áron lehet síelni. Egy háromórás jegy 25 euróba, egy napijegy 33 euróba kerül felnőtteknek. A síterepre érvényes szezonbérleteket már elfogadják.

Az első napon a 7a pálya üzemel, a fenti vendéglők nyitvatartásáról még nincs információ.

A síterep megerősítette, hogy vasárnapig 3G-, illetve 2G-szabályok nélkül lehet használni a síterepet, FFP2-es maszk viselete az előírt helyeken kötelező. A 2G-szabályok november 15-től, hétfőtől lépnek érvénybe.

További részletek a síterep honlapján.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.