Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rihanna síterepen ünnepelte a születésnapját

2014.02.20. Bata Attila

Ha már síterepen, akkor természetesen az amerikai Aspenben (Colorado állam), ahol amúgy is könnyen hírességekbe lehet botlani. Rihanna barátnőivel utazott az elit amerikai síterepre, ahol kibéreltek egy házat, jókat buliztak és pózoltak a havas hegyoldalban.
Őszintén szólva, inkább egy kellemes klímájú karib-tengeri szigetet képzelnénk el a barbadosi énekesnő ideális születésnapi bulijának, mint a havas hegyeket Coloradóban. Ennek ellenére Rihanna barátnőivel Aspenbe repült és ott ünnepelte a héten a 26. születésnapját.

A buliról több képet is közölt az Istagram oldalán, ezekből kiválogattuk a havas képeket, ahol értelemszerűen a felvett ruhadarabok száma is nagyjából passzol a hőmérséklethez. Aki a merészebb képekre kíváncsi, mondjuk úgy, hogy milyen Rihanna „Ass-penje”, ezeket úgyis megtalálja ugyanitt.

Arról nincs információnk, hogy a sztár hódolt-e a havon csúszás valamelyik formájának, de korábban láttunk már olyan képeket, amelyen Rihanna hódeszkával a lábán volt látható. A snowboardot amúgy is figyelemmel kísérheti, hiszen az olimpia előtt üzenetben támogatta egy ausztrál snowboardos tiltakozását a melegek jogainak korlátozására irányuló orosz törvény ellen.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.