Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming: mától újabb síterep nyitott ki

2018.11.28. Bata Attila

November 28-án, szerdán reggeltől már lehet síelni a Schladming régió újabb síterepén. A négy hegy közül Planai már az előző héten kinyitott, most pedig az a hegy, ahol Marcel Hirscher is gyakorolt finnországi győzelme előtt, szóval mától Reiteralm is síelhető.
A héten igazán felpörögnek az események a ski Amadé síterepein. Újabb és újabb síterepek nyílnak meg. A szerdai Reiteralm nyitás után a harmadik hegyet, Hauser Kaiblingot, péntektől vehetik birtokba a síelők. A negyedik hegy, Hochwurzen megnyitására még várni kell.

Schladming nagy szenzációját a héten, a már szokásosnak mondható szezonnyitó buli jelenti. Szombaton a Toten Hosen zenekar ad koncertet a síterepen. Már most véssük be naptárunkba a szokásos esti, villanyfényes műlesikló futam dátumát, amelyet január 29-én rendeznek meg, várhatóan ismét 40-50 ezer néző előtt.

A távolabbi síterepek, Flachau és Zauchensee is megkezdik a szezont ezen a hétvégén.

KOMMENTEK

Szállástippek
Pension Sunseitn
Hangulatos, osztrák családi panzió a ramsaui fennsíkon 1100 méteren, nyugodt környezetben, 1 km-re a helyi sípályáktól, 8 km-re a dachsteini nagykabinos lifttől, 10 km-re Planaitól. Reggeli kérhető, kisállat hozható.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.