Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skiwelt: új hatüléses és ülésfűtéses kabinos lift

2008.12.11. Stánicz Balázs

Skiwelt: új hatüléses és ülésfűtéses kabinos lift A Skiweltben Hopfgarten és Söll sem tétlenkedett az elmúlt hónapokban; Söllben narancsszínben fogjuk látni a világot a Siller Keat hatülésesből. A hopfgarteni kabinos ülésfűtést kap, a még nagyobb komfortérzet érdekében.

ÜLÉSFŰTÉSES KABINOS HOPFGARTENBEN

A Skiwelt hopfgarteni részén ismételten egy együlésessel kevesebb. Az új nyolcfős Salvenbahn II kabinjai a hopfgarteni középállomástól indulnak, hogy egészen a hegycsúcsig szállítják a téli sportolókat.

Ez lesz az első olyan kabinos a Skiweltben, ami ülésfűtést kap, így a leghidegebb napokon is kellemesen meleg üléseken foglalhatunk helyet. A Salvenbahn akár kétezer síelőt is képes lesz szállítani óránként és a menetidő kevesebb, mint hat percet tesz ki a Hohe Salvéig.

NARANCSSZÍNŰ VALÓSÁG SÖLLBEN

Söllben egy kétsebességes hatülésest építenek, ami Söllt és Scheffaut fogja összekötni. A libegő a Siller Keat nevet kapta, méghozzá arról a két alpesi rétről, amik felett vezet az útja; a Siller-, és Keatalmról.

A hatüléses teljesen narancsszínben fog pompázni; az ülések és a lehajtható „bubble” is ezt a színt kapja. A narancsszínű buborékok a Doppelmayr cég idei újdonsága, a most épülő buborékos ülőfelvonók szinte mindegyike narancsos színezést kap.

GIGANTIKUS VÍZTÁROZÓ SCHEFFAUNÁL

Tovább fejlesztik a hóágyúrendszert Scheffauban, itt a Jochstuben víztározó kapacitását bővítik. Az eddig 70 000 m3 tavat 170 000 m3 befogadóképességűre bővítik. Ez azt jelenti, hogy a korábbi 250 liter/másodpercnyi vízmennyiséget helyet a 2008/2009-es téli szezontól már 410 liter vizet tudnak másodpercenként a rendszerbe juttatni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.