Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skiwelt: a világ leggyorsabb nyolcülésese épül

2015.11.29. Stánicz Balázs

A Skiwelt az idei szezonban igencsak belehúzott, három új felvonó 51 millió euróért. Ezek közül az egyik a síterep szerint a világ leggyorsabb ülőfelvonója.
12 millió euróba kerül a brixeni expressz. A korábbi 2,4 m/s-al döcögő felvonó helyett egy igazi hegyvidéki sas a nyolcfős Jochbahn, aminek a sebessége 6 m/s. A felvonó nemcsak gyorsabb, hanem kétszer hosszabb lesz az elődjénél. Ami a komfortot illeti, ülésfűtés és a metsző szél ellen lehajtható buborék szolgálja a vendégek kényelmét. A Brixen napos oldalára épített nyolcüléses a fenntartható fejlődéshez is hozzájárul. A völgyállomás déli oldala 180 m2-nyi felületen napelem borítást kap. A két kilométer hosszú felvonó óránként 3000 síelőt repít majd a magasba.
KOMMENTEK
százas | 2015.11.29. 10:14
Fölfele nem is jönnek székek?

Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.