Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mától lehet síelni a Stubai gleccseren

2015.09.25. Stánicz Balázs

Friss hóval indít a tiroli gleccser, ahol mától újra lehet síelni. Egyelőre öt pályán és 40 cm porhó mellett húzhatjuk a szezon első íveit.
A szeptemberi tél a lehető legjobbkor jött a tiroli gleccsernek. A szerdai havazás 40 cm friss havat hozott a gleccserre, ahol öt, felső pályán kezdődik a mai naptól a szezon. Síelni egyelőre az Eisjoch, Daunferner és Windachferner gleccserein lehet, egészen 2900 méterig, azaz az Eisgrat kabinos hegyállomásig csúszhatunk le.

A hetek múlásával - ahogy a többi gleccseren -, itt is egyre növekvő lift-, és pályakínálattal számolhatunk. Ausztriában jelenleg öt gleccseren hódolhatunk kedvenc téli sportunknak, az elkövetkezendő két hétben további gleccsersíterepek nyitása várható.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
Modern szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Bon Alpina csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított szálloda Innsbruck külterületén, Iglsben, a Patscherkofel kabinos lifttől 400 méterre. A wellness részleg szolgáltatásai: fűtött kültéri medence, beltéri medence, gőzszauna, finnszauna, fitneszterem, szolárium, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.