Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonzáró ingyenes síelés a Síparkban

2012.03.19. Kőrösi Gergő (sipark.hu)

Szezonzáró ingyenes síelés a Síparkban Március 20-án az utolsó havas síterep is bezárja kapuit Magyarországon. Szezonzárásként ingyenes sínap lesz kedden a Mátraszentistváni Síparkban, amikor a felvonók bérlet nélkül szabadon használhatók. A pályán 40-90 cm a hóréteg és minden lift működik!
Azért döntöttünk a zárás mellett, mert a síelők már a tavaszi programokat részesítik előnyben. Vasárnap és hétfőn csak páran síeltek, kevés vendéggel pedig már nem érdemes nyitva tartani a pályákat, még akkor sem ha összefüggő, hét hektáron van hó! A Sípark történetének leghóbiztosabb szezonját zárjuk, 91 napot voltunk nyitva. Decemberben kezdtük a hóágyúzást és a zárásig folyamatosan hizlaltuk a hóréteget. A természet is rásegített 40 cm hóval, így összesen másfél méterrel vágtunk bele a tavaszi melegbe. A tartósan hideg időjárás miatt lényegesen kevesebbet hóágyúztunk mint például az elmúlt évben, ezzel sok kiadást takarítottunk meg. (Tavaly négyszer gyártottuk újra a nulláról a sípályát!)

Összesen 45 ezer vendég volt a Síparkban. A hétvégék gyakran telt házzal üzemeltek. A hétköznapi forgalom jelentősen nőtt a korábbi évekhez képest, akárcsak szállásadó partnereinknél a vendégéjszakák száma. Idén sokan Magyarországon maradtak és a Mátrába jöttek.

A szezon végén még egy ingyenes rendezvényt szervezünk március 24-én szombaton II. Spring Splash néven.
A megmaradt havunkból egy hószőnyeget és egy kis funparkot készítünk, ahol több száz köbméteres tavat tervezünk a BigAir ugratójában kialakítani. Ezen keresztül jelképesen átcsúszunk majd a télből a tavaszba.
A felépített pályán/hószőnyegen/tavon bárki bármivel le és keresztül csúszhat legyen az síléc, snowboard, wakeboard, vízibicikli!
A rendezvény ideje tehát: 2012. március 24. 10:00-16:00!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.