Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok Eplényben a 2019/2020-as szezonban

2019.11.27. Bata Attila

Lassan itt a december és hivatalosan is elkezdődik a tél, éppen ezért Eplényben is teljes gőzzel készülnek a szezonkezdetre.

Felújított a konténerépületet a KÉK bejáratnál

A kezdetleges állapot, azaz az új bejárat nagyon elütött az erdei környezettől, de idén a konténerépület vadonatúj tetőszerkezetet kapott, valamint az egész komplexumot fával burkolták be. Az új burkolat és a rendezettebb környezet miatt az egész épület sokkal kedvesebb a szemnek, valamint sokkal jobban illik az erdei környezetbe.

Információs táblák a sípályán

A 2019/2020-as síszezonra átalakulnak az információs táblák az eplényi sípályákon. Az idén sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a házirend, az általános felhasználási feltételek és a FIS 10 szabályrendszer megismertetésére.

Minden bejárathoz egy nagy tábla kerül, amelyen könnyen el lehet olvasni a házirendet és a felhasználási feltételeket, valamint tájékozódni lehet a síelés és snowboardozás KRESZ rendszeréről mielőtt belépünk a komplexumba.
A sípályákra irányjelző táblákat raknak ki, hogy egyszerűbben meg tudjuk majd találni a kívánt sípályát. Kihelyeznek figyelmeztető jelzéseket is a meredek pályáról, a keresztező kötélpályáról, a lezárt pályáról és felhívják a figyelmet az elsőbbségadásra, valamint a lassításra is.

SMI Lens hóágyú

Az elmúlt síszezonban már teszteltek a Techno Alpin ’lándzsa’ típusú hóágyúját arra a szezonra. Az idei évben egy SMI márkájú hóágyúra érkezett, és fixen telepítették a T1-es tanulópálya bejáratához.A ’lándzsa’ tavaly nagyon sok havat gyártott a tanulópályára, az új hóágyúval szemben is hasonlóak az elvárások.
Tesztelés alatt az új hóágyú

Sí- és snowboardoktatás fejlesztése

Idén a T2-es oktatópályát úgy fejlesztették, hogy a területe még jobban megfeleljen az oktatók elvárásainak, és jobb szolgáltatást nyújtson a kezdőknek. Ehhez hozzá tartozik, hogy a KÉK bejáratnál található kölcsönzőt új felszerelésekkel bővítették.
KOMMENTEK
Mliner László | 2019.11.27. 23:26
Tehat iden a nagy semmi...
patkaizsolt | 2019.11.28. 08:35
Várjuk, készülünk. Besízés folyamatban. :D
minerel | 2019.12.01. 18:50
végre a kb 10éves előkészítés után elkészültek a pályainformációs táblákkal :-)

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.