Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világesemény része lesz az eplényi Snow Day

2013.01.11. 2013.01.17. sielok.hu | frissítve: 2013.01.17.

Világesemény része lesz az eplényi Snow Day A nemzetközi esemény részeként, idén negyedik alkalommal rendezi a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület a Snow Day-t. Az elmúlt esztendőkben több ezer résztvevőt megmozgató havas rendezvényre 2013. január 20-án Eplényben, a Nordica Síarénában kerül sor.
A gyerekeknek, családoknak kiírt téli szabadidős program, a World Snow Day 2012 óta a világ több országában, egy időben kerül megrendezésre. A Snow Day-t négy évvel ezelőtt Magyarországon rendezték először; az esemény része a Nemzetközi Síszövetség (FIS) által életre hívott „Bring Children to the Snow” programnak.

„Ez a nap azért van, hogy a gyermekek a szüleikkel új élményeket szerezzenek a havon, az emlékek pedig folytatásra ösztönözzék őket. A tavalyi, első World Snow Day-t a világ 39 országában, 225 rendező szervezet munkájának köszönhetően, több mint 200 ezer résztvevővel bonyolították le. A népszerűséget mutatja, hogy a program a déli féltekére is átnyúlik, érdekessége, hogy még világrekord is született. Rendezvényünkkel január 20-án felkerülünk a nemzetközi sítérképre. A Snow Day négy éve úttörőnek számított Magyarországon ebben a „műfajban”. Tavaly kétezer résztvevőnk volt a Nordica Síarénában, idén is több ezer látogatót várunk Eplénybe” – foglalta össze Barbai Áron ötletgazda-főszervező.

Az eplényi, IV. Snow Day keretében rendezik a XII. Veszprémi Nyílt Sí- és Snowboardbajnokságot, emellett színes családi eseményekre is sor kerül. A kilátogatók a szakmai programok és téli sportversenyek mellett válogathatnak különböző szórakoztató, családi, zenés téli programok közül.

Az esemény facebook-oldala

A Snow Day támogatói: Nordica Síaréna, Audi Quattro, Weltauto, TakarékPont, Pannónia Biztosító, Nordica, Port.hu, Festina, Freeski Maffia, Építészpince Étterem, Monster, Magyar Síszövetség.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.