Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hajnalig tartó síelős buli lesz Visegrádon

2017.01.11. sielok.hu

Különleges utószilveszteri mulatsággal várják a síelőket most pénteken Visegrádon, a Nagyvillám Sípályán. Hajnal 2-ig csúszhatunk és bulizhatunk Dj Sterbinszky-vel és Dj Gem-B-vel. Az időjárás is kedvezően alakul majd, így minden körülmény adott lesz egy jó hangulatú éjszakai síeléshez.
A Budapesttől mindössze egy órányira található Visegrádi Nagyvillám sípálya igazán különleges programmal várja az érdeklődőket. 2017. január 13-án, azaz most pénteken fergeteges utószilveszteri partit rendeznek, melynek keretében egészen hajnal 2-ig nyitva lesz a pálya.

Az időjárás-előrejelzés szerint addigra már enyhülni fog a hideg és havazást is mondanak, így ideális körülmények között csúszhatunk. A sorban állás elkerülése érdekében félútig működni fog a tányéros lift is. A buli 20.30-kor indul Dj Sterbinszkyvel, majd 22:00-től 02:00-ig Dj Gem-B-vel fejeződik be.

A program ingyenesen látogatható, a pályahasználat 21:00 és 02:00 között egységesen 3000 Ft-ba fog kerülni, a korábban érkezők pedig már 17 órától válthatnak jegyet hajnalig, mindössze 4000 Ft-ért. Aki nem a bulira érkezik, az 21 óráig tud normál áron jegyet venni, és a 3+1-es akció is addig él, tehát kivételesen nem 22 óráig.

További részletek:
www.visegradsipalya.hu
Facebook esemény

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.