Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hírlevél - 2021. február 24.

2021.02.24.

Kreischberg: síszezon febr. 28-ig, új lift építése veszi kezdetét!
Kreischbergen február 28-án véget ér a síszezon. Azonban minden rosszban van valami jó, az új kabinos lift építésének munkálatait így már korábban elkezdhetik. Ismerd meg Kreischberg eddigi legnagyobb beruházását!
Lachtal - miért érdemes betervezni a jövő szezonra?
Lachtalban az idei szezonban sem álltak meg a fejlesztések: teljesült az egyik legfontosabb célkitűzés, miszerint a sípályák 80%-a mesterségesen behavazható legyen. Pár tipp, hogy miért érdemes már most ide tervezni a jövő szezonra!
Grebenzen - síélmények távol a tömegtől
Kicsi, de sokszínű - ha tömegmentes helyet keresel, megtaláltad! Zirbitzkogel-Grebenzen mesés panorámával és a legjobb hó-és pályaminőséggel vár. Hótalpas túrák, 2 szánkópálya, éjszakai sítúrák garantálják a változatos programokat jövő télen is!
EAGLE - az új panorámaétterem Kreischbergen
A 20/21-es téli szezontól kezdve az "EAGLE" étteremként és bárként trónol 2.000 m magasan. A vendégeket a külső és a belső részeken is kiszolgálják! Igazi különlegesség a "drive-in", ahol egyből az önkiszolgáló kasszához csúszhatunk!
"Vad élménypálya" és családi előnyök Lachtalon
Az új, "Wildes Lachtal" (vad-Lachtal) névre hallgató élménypályán szarvassal, nyuszival, Bambival és további más vadállattal találkozhatnak a legkisebb látogatók. Emellett ingyenes síbérlet jár max. 15 éves korig elő-és utószezonban!
Bakancslistára való: szánkózás és különleges sítúrák Grebenzenen
Szánkórajongók figyelem! 2 szánkópálya garantálja a lejtőkön való végtelen száguldást. A csúcsra az ülős felvonó vagy a "Shuttle" szerviz szállít fel kényelmesen. Próbáld majd ki a sítúrázást - akár éjszaka is - és a hótalpas túrázást is!
KOMMENTEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.