Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hírlevél - 2022. január 20.

2022.01.20.

Kedvezményes síelés az egész családnak!
8 síterep, 260 pályakilométer, kb. 80 sífelvonó, számos sífutópálya, freeride terepek, snowpark és sok minden más! A skisport.com síterepei változatos téli sportolást, kedvezményes családi ajánlatokat és felejthetetlen hegyi panorámát kínálnak.
Hochkar
A legmagasabban fekvő alsó-ausztriai síterep, a legendás hóbiztosságáról ismert Hochkar Bécstől mindössze 150 km-re 19 km-nyi pályával, 9 modern felvonóval és Snowparkkal várja a síelőket.
Lackenhof
140 km-re Bécstől Lackenhof változatos síelést nyújt az egész családnak: a legkisebbeknek ott a Sunny Kids Park, a nagyobbaknak pedig a Freeride Snowpark. 9 felvonójával és 19 km-ével minden síelő tudásának megfelelő pályát talál magának.
Hochficht
A cseh-német-osztrák határ közelében fekvő síterep 3 hegyével és tökéletes infrastruktúrájával egyszerűvé teszi a síelést. Állítható magasságú beszállók és egy új gyermekcentrum közvetlenül a síaréna mellett teszik az élményt még teljesebbé.
Kasberg
Felső-Ausztria közepén, Grünauban fekszik a kezdőknek és haladóknak is ideális családbarát síterep nagy kiterjedésű freestyle parkjával. Számtalan hütte és Ausztria egyik legnépszerűbb síiskolája várja a látogatókat.
Hinterstoder és Wurzeralm
A Totes Gebirgében fekvő Hinterstoder 2.000 méteres magasságával és 40 pályakilométerével különösen hóbiztos terepnek számít. Wurzeralm 22 pályakilométerrel és mesés panorámájával kínál izgalmas kikapcsolódási lehetőséget.
Hochkössen
Hochkössen Tirol egyik hóban leggazdagabb régiójában található csodás panorámájával. Az "Action Hill" a legjobban karbantartott pályáival minden síelő számára ideális, a "Sunny Kids Park" pedig a gyerekek paradicsoma.
Grossglockner / Heiligenblut
Élvezd Ausztria legmagasabb hegyének (Großglockner 3.798 m) és további 40 háromezres hegy panorámáját! 55 km-nyi napos, déli fekvésű, garantáltan hóbiztos sípálya, 1.500 hektárnyi Freeride Arena, kijelölt sítúra útvonalak várnak.


KOMMENTEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.