Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hírlevél - 2022. december 01.

2022.12.01.

Kedvezményes síelés az egész családnak!
8 síterep, 260 km sípálya, kb. 80 sífelvonó, számos sífutópálya, freeride terepek, snowpark és sok minden más! A skisport.com síterepei változatos téli sportolást, kedvezményes családi ajánlatokat és felejthetetlen hegyi panorámát kínálnak.
Hochkar
A legmagasabban fekvő alsó-ausztriai síterep, a legendás hóbiztosságáról ismert Hochkar Bécstől mindössze 150 km-re 19 km-nyi pályával, 9 modern felvonóval és "Funslope Route 99" élménypályával.
Lackenhof
140 km-re Bécstől Lackenhof változatos síelést nyújt az egész családnak: a "Kinderland" gyermekvilág és "Funslope" élménypálya kicsiknek és nagyok- nak is örömére lesz. 9 felvonójával és 19 km-ével minden síelő tudásának megfelelő pályát talál.
Hochficht
A cseh-német-osztrák határ közelében fekvő síterep 3 hegyével és jó infrastruktúrájával egyszerűvé teszi a síelést. Állítható magasságú beszállók és egy új gyermekcentrum közvetlenül a síaréna mellett teszik az élményt még teljesebbé.
Kasberg
Felső-Ausztria közepén, Grünauban fekszik a kezdőknek és haladóknak is ideális családbarát síterep nagy kiterjedésű freestyle parkjával. 5 hütte és Ausztria egyik legnépszerűbb síiskolája várja a látogatókat.
Hinterstoder és Wurzeralm
Hinterstoder és Wurzeralm Felső-Ausztriában, könnyen megközelíthető helyen kínál összesen 62 km jól kezelt pályát, családi ajánlatokat és autentikus hüttéket. Újdonság a 10 fős kis kabinos "Hössbahn" lift, megnövelt szállítási kapacitással!
Hochkössen
Hochkössen Tirol egyik hóban leggazdagabb régiójában található csodás panorámájával. Az "Action Hill" a legjobban karbantartott pályáival minden síelő számára ideális, a "Sunny Kids Park" pedig a gyerekek paradicsoma.
Großglockner / Heiligenblut
Élvezd Ausztria legmagasabb hegyének (Großglockner 3.798 m) és további 40 háromezres hegy panorámáját! 55 kilométernyi, hóbiztos sípálya, 1.500 hektárnyi Freeride Arena és kijelölt sítúra útvonalak várnak!
KOMMENTEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.