Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vicces reklámok, kreatív hirdetések síelőknek

2017.03.21. Szászi Bernadett

Napjaink reklámdömpingjéből nehéz kiemelkedni. A kreatív és egyedi kampányok viszont szinte maguktól, vírusmódra járják be a világot. Összegyűjtöttünk néhány jól sikerült hirdetést síterepek világából.
Jól pozícionált Orbit reklám a működő hóágyún
Jól pozícionált Orbit reklám a működő hóágyún

A mentolos rágó és a hóágyú lehelet

Egy új, extrán mentolos rágóval jött ki az Orbit cég, melyet "Ice mint" (jégmenta) névre kereszteltek. Ezt az új ízt népszerűsítették a hóágyúk mellé állított installációval Ausztria síterepein, mely igazi látványossággá vált.

Terepjáróvá alakított síliftek

Argentínában, Catedral Alta Patagonia síterepén a Volkswagen Tuareg terepjáró modelljét hirdették nem mindennapi módon. Az autót formázó kartonhátlap került a síliftekre, mellyel azt akarták szemléltetni, hogy ez az autó bármilyen terepre felviszi az utasait.

Mini snowboardos a szélvédőkön

Mi is lehetne jobb kedvcsináló egy hétvégi csúszáshoz? Egy frankfurti síszaküzlet kampányolt ezzel a kedves kis meglepetéssel a 2011-es tél közepén, amikor szinte minden reggel vastag hótakaró borította be az autósok szélvédőjét. A cég mini snowboardos és síelő formájú karton vouchereket gyártott, amiket a szélvédőre hullott hóba állítottak és egy kis carving nyomot is rajzoltak mellé.
A cuki figura feldobta az autósok napját és a hátoldalán lévő kuponnal még kedvezményt is kaptak a síszaküzletben.
Sportos voucherek, 20% kedvezmény
Sportos voucherek, 20% kedvezmény

Látványos hókupac Izlandon

Valószínűleg a világ egyik legolcsóbb és legegyszerűbb reklámja, amit az izlandi Blafjöll síterep talált ki. Kreatív módon hívták fel a figyelmet a közeli síterepre, egy nagy kupac friss havat halmoztak a síterepet jelző tábla aljába.
Útjelző tábla a síterep felé
Útjelző tábla a síterep felé

Alig várod már a síszezont?

Komoly elvonási tüneteket tudnak produkálni a fanatikus hófüggők, ezt az érzést jelenítette meg az argentin plakátkampányaival. A képen látható boardosok már a vasalódeszkát és a libikókát is snowboardnak nézik.
Elvonási tünetek: a boardosok már a vasalódeszkát és a libikókát is snowboardnak nézik.
Elvonási tünetek: a boardosok már a vasalódeszkát és a libikókát is snowboardnak nézik.

Hó hullik a hajadból?

A korpásodó hajjal kapcsolatos hasonlatot reklámszlogent gondolta tovább az egyik sampongyártó cég. A kreatívokon látható haj sziluettek sípályákból és síliftekből állnak. Korpa ellen ezt használd! - áll a plakáton.
Korpa esetén ezt használd! - És nem fog hó hullani a hajadból.
Korpa esetén ezt használd! - És nem fog hó hullani a hajadból.

Még a sóherek is jól járnak!

A spórolósakhoz szól az egyik síruházat outlet cég reklámja. Kreatívukon pedig azon élcelődnek, hogy Károly herceget évről évre ugyanabban a síruhában kapják lencsevégre, pedig ha valaki akkor ő biztosan megengedhetné magának, hogy minden újat vegyen. A szöveg szerint:
Reklámszöveg: "Végre a szűkmarkú emberek is vehetnek maguknak új síruhát."
Reklámszöveg: "Végre a szűkmarkú emberek is vehetnek maguknak új síruhát."

Nincs többé lila folt!

Igazán megakasztja a tekinteteket az a reklámplakát, amit az egyik norvég síterep talált ki. A képen látható lila foltos pucér fenekek arra utalnak, hogy sokunknak meggyűlt már a baja a csákányos liftekkel. De az osloi Winterpark síterepén nem kell többé ettől tartani, az új hatüléses lift megoldja ezt a problémát.

Forrás: https://www.adsoftheworld.com/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.