Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kiadó hotel Karintiában

2023.09.26. (x) szponzorált cikk

A karintiai sírégió egyik legszebb részén, az 1500 m-es tengerszint feletti magasságon fekvő Innerkremsben, 21 szobás hotel kiadóvá vált.
A Budapesttől 450 km-re fekvő hotel összesen 60 fő kényelmes elszállásolására alkalmas (2x1 ágyas, 5x2 ágyas, 8x3 ágyas és 6x4 ágyas szobákban) A szobák teljesen felszereltek, 3 szoba kivételével mindegyik rendelkezik saját erkéllyel is.
A szálloda részét képezi továbbá egy étterem, bár, játszó/TV szoba, síléctároló, fűtött síbakancstároló, 2db garázs, teniszpálya, parkoló 16 autó részére, iroda, pince, tárolók, 2 dolgozói szoba, teljesen felszerelt konyha hűtőkamrával, 4 fagyasztóládával és szárazáru raktárral. A szállodához tartozik egy szaunaház is, melyben a gőzfürdő és szauna mellett pihenőszoba, masszázs szoba és szolárium várja a pihenni vágyó vendégeket.
A hotel a Karintiai sírégió központi részén található, autóval mindössze 20 perc alatt megközelíthető a katschbergi, 40 percen belül az obertauerni síközpont is. Ezen kívül számos más, környékbeli síterep elérhető a környéken, melyekre a TopSkiPass Kärnten regionális síbérletei egyaránt érvényesek
Az épület olajfűtéssel üzemel, ez adja a meleg vizet is.
A szezon általában decembertől - áprilisig, ill. júniustól - szeptemberig tart.

Havi bérleti díj: megegyezés szerint

Kapcsolat:
E-mail: kiadohotelausztria@gmail.com
Telefon: +36 30 663 0655

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.