Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új építésű lakások eladók az Ossiachi-tó partján

2023.10.03. (x) szponzorált cikk

Várható hozam: évente 6-8 % a kiadásból, továbbá 8-10 % az ingatlan értéknövekedéséből. Most épülő, 15 lakásos SOLANA RESORT társasházban az Ossiach-tónál, Karintiában, 100 méterre a strandtól és az ingyenes síbusz megállótól, panorámás, napfényes lakások eladók.
Közvetlenül az ingatlanfejlesztő cégtől vásárolhat lakást már 229.000 Euro-tól. Magyarul beszélünk! Ausztria egyik legjobb turisztikai desztinációja, ahol egész évben magas a turisták száma!

Síelés, szánkózás a közel 50 km hosszú sípályarendszeren, nyáron strandolás a 27 fokos kristálytiszta Ossiachi-tóban (ingyenes kiépített strand)! Egész évben wellnesselés a közeli termálfürdőkben!
Igény esetén a megvásárolt apartmanját egész évben kiadjuk turistáknak, teljeskörű menedzseléssel, 13 év helyi szálloda- és apartman üzemeltetési tapasztalattal, kialakult vendégkörrel. A kiadás mellett, korlátlan saját használat is lehetséges.
A kiadás nem kötelező, természetesen akár éves saját használatra is megvásárolhatók a lakások!
Magyar származású csapatunkkal, magyarul folyik a kommunikáció a kapcsolatfelvétel, a helyszín személyes bemutatása, a szerződéskötés, az építés és később az esetleges bérbeadás során is.
A lakások alapterülete 31 m2 és 82 m2 között változik. Minden lakás terasszal/erkéllyel rendelkezik, és panorámás az Ossiachi-tóra.

A társasház már építés alatt áll
(szerkezetkész állapot), előzetes egyeztetés után bármikor megtekinthető.

Várható befejezés: 2024. év vége

Igény esetén teljesen berendezett, azonnal használható, kiadható állapotban adjuk át a lakását!

ELHELYEZKEDÉS:

Kiváló elhelyezkedés - közel a Gerlitzen sípályához (5 perc), az Ossiachi-tó strandjához (1 perc) és az A2, A10 autópályákhoz (8 perc). Ingyenes síbusz megálló 1 percre.
Fürdés és napozás az ingyenes strandon – 1 perc gyalogosan!

Síelés, snowboardozás, szánkózás a magyar vendégek által is rendkívül kedvelt Gerlitzen síközpontban – a kabinos felvonó 5 perc távolságra. Kerékpárút a társasház előtt – a tavon körbefutó 30 km hosszú kerékpárút 1 perc alatt elérhető, továbbá ez a kerékpárút becsatlakozik a 366 km hosszú, Dráva folyó mellett futó kerékpárútba. Így Villach várost, vagy akár Olaszországot és Szlovéniát is megnézhetjük kerékpárral! Villach város az új termálfürdőjével, bevásárlóközpontjaival, hangulatos óvárosi sétálóutcáival 10 perc alatt elérhető.

Remek megközelíthetőség – az A10-es, A2-es és A11-es autópálya 8 perc alatt elérhető, innen egyenesen Magyarországra, Németországba, Olaszországba, Szlovéniába vagy Horvátországba mehetünk. Az olasz tengerpart (Bibione) 2 óra, a horvát tengerpart (Isztria) 2,5 óra alatt elérhető autópályán.

Tömegközlekedés – vasútállomás 5 perc sétára található. A járatok Villach városba mennek, onnan pedig Klagenfurt, Salzburg, Bécs vagy Velence is könnyen elérhető vonattal. Budapestről bécsi átszállással indulnak rendszeresen vonatjáratok ide.

GERLITZEN SÍPÁLYA:

  • csodaszép panoráma a tóra és a környező hegyekre, valamint Villach városra
  • 10 hütte
  • 20 lift, évről-évre folyamatos felvonó fejlesztések
  • 67 km sípálya: 12 km kék; 34 km piros; 6 km fekete; 15 km freeride/sífutó pályák
Fotó: Gerlitzen-Kanzelbahn-Touristik GmbH
Fotó: Gerlitzen-Kanzelbahn-Touristik GmbH

KARINTIA:

Néhány fontos adat Ausztria legnaposabb tartományáról, Karintiáról:
  • 3 termálfürdő
  • 8 golfpálya
  • 6 panorámaút (autós-motoros)
  • több, mint 40 fürdőtó (ivóvíz tisztaságú)
  • több, mint 10.000 km túraútvonal!
  • több, mint 2.300 km Mountainbike útvonal
  • több, mint 1.300 km kerékpárút
  • több, mint 800 km sípálya és 24 síterep!
2022. évben a környéket, azaz Karintia tartományt 3.244.224 turista kereste fel, akik összesen 13.359.549 vendégéjszakát töltöttek el. Ezen belül az Ossiachi-tó és Villach város 2022-ben több, mint 2 millió vendégéjszakát generált.

Az ingatlanok értéknövekedése a tó körül évi 8-10 %.

BÉRBEADÁS (opcionális):

Rövidtávú bérbeadás:
Igény esetén a megvásárolt apartmanját egész évben kiadjuk turistáknak, teljeskörű menedzseléssel, 13 év helyi szálloda- és apartman üzemeltetési tapasztalattal, kialakult vendégkörrel. A kiadás mellett, korlátlan saját használat is lehetséges.
Díjazásunk teljesítmény alapon, jutalék rendszerben történik, a nettó szállásbevétel megosztásával.

Hosszútávú bérbeadás:
A lakásokat könnyen bérbe lehet adni hosszútávú bérlőnek, kb. 18 – 20 Euro / m2 / hó + rezsi havidíjért. Kiadó ingatlanokra hatalmas az érdeklődés, mivel lakáshiány tapasztalható ezen a környéken! A bérbeadásban igény esetén szívesen segítünk, helyi osztrák-magyar ingatlaniroda partnerünk bevonásával.

RÓLUNK:

Cégünk magyar származású tulajdonosai ingatlanfejlesztéssel és szállodaüzemeltetéssel foglalkoznak az Ossiachi-tónál már 2009. óta.

Amennyiben más típusú ingatlant keres Karintiában - Ausztriában, vagy befektetne kisebb-nagyobb összeget jövőbeli projektjeinkbe (bevételtermelő ingatlanok, apartmanházak, társasházak), úgy keressen bizalommal bennünket.

A teljes vásárlási- és befektetési, valamint a későbbi bérbeadási folyamat is magyar nyelven történik, igény esetén osztrák-magyar ügyvéd bevonásával.

ELÉRHETŐSÉGEK, ÁRLISTA:

SOLANA GmbH
Fischerweg 2
9551 Bodensdorf
OSSIACHI-TÓ / GERLITZEN SÍPÁLYA / KARINTIA / AUSZTRIA

Projekt website: www.solanaresort.at
Telefon: +43 676 4328665, +36 20 2900042
E-Mail: info@solana24.at

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.