Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyerj francia síutat a Lavina című film mozijegyével!

2014.10.01. 2014.10.17. | frissítve: 2014.10.17.

Nyerj francia síutat a Lavina című film mozijegyével! Nézd meg moziban a díjnyertes Lavina című filmet és nyerj síutat! A Cinema City Allee és Palace Mammut moziban a Lavina című filmre váltott mozijegy fotójának beküldői között franciaországi, Les 2 Alpes-ba szóló két fős síelést sorsol ki a film magyarországi forgalmazója, a Cirko Film.
A nyereményjáték lezárult, a szerencsés nyertes Kapitány Csaba!
Nyereménye: kétfős síút a franciaországi Les 2 Alpes sícentrumba
Gratulálunk!
A jegyről készült fotót (vagy szkennelt képet) október 2. és 16. között várjuk a lavina@cirkofilm.hu címre.



A Lavina című film egy családi sítúra története, amelynek egy gyönyörű francia síparadicsom a helyszíne. A család testközelből él át egy mesterséges lavinát, amely közben egy rövid időre úgy érzik, komoly veszélybe kerül az életük. A kiélezett helyzet komikus vitákba sodorja a családot, mivel az anya és az apa igen különbözően emlékeznek vissza a történtekre. Igazi kikapcsolódást, fantasztikus látványt, egy külön világba való betekintést nyújt a film: a mozik műsorán október 2-től lehet megtalálni. A síelők.hu részletesebb cikke itt található róla! (link)

JÁTÉKSZABÁLYZAT
A játék szervezője és kezelője a Lavina c. film magyarországi forgalmazója, a Cirko Film Kft. A játékban 18 év feletti felnőttek vehetnek részt. A sorsolásban csak a Cinema City Allee és a Palace Mammut mozikban, kizárólag a Lavina c. filmre váltott, 2014. október 2. és 16. közötti vetítésekre szóló jegyek vesznek részt, amelyek 2014. október 16-a éjfélig beérkeznek a lavina@cirkofilm.hu e-mail címre. A nyertes értesítése a kép küldésekor feladóként szolgáló e-mail címen történik. A lefotózott (vagy beszkennelt) jegyet a nyeremény átvételéig szükséges megőrizni. A sorsolás véletlenszerű kiválasztással történik. A nyeremény utazással kapcsolatban a játék szervezője, a Cirko Film Kft felelősséget nem vállal. A nyeremény 2 fő részére a buszos utazást és a szállást tartalmazza, időpontja a nyeremény átadásakor kerül egyeztetésre két opció közül. A nyeremény felhasználásához az utazást szervező Iránytű Utazási Iroda Kft. feltételeit szükséges elfogadni. A játékosok hozzájárulnak, hogy a nyertes nevét a játék szervezője a síelők.hu-n és a Facebook-on nyilvánosságra hozza. A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki a játék során bizonyítottan csalást/hamisítást/visszaélést követ el. A játékban a szervező Cirko Film Kft és partnercégek munkatársai (I.T. Magyar Cinema, Palace Cinemas, Síelők.hu) nem vehetnek részt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.