Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar nyelven is megjelent a Keletstájer túrakalauz

2017.04.12. sielok.hu

Magyar nyelven is megjelent a Keletstájer túrakalauz, mely a változatos és sokszínű kelet-stájer vidék gyalogos és kerékpáros túráit mutatja be. A túraútvonalak leírása mellett a közelben található látványosságokat és programajánlatok is bemutatja a kiadvány.
Stájerország keleti részének változatos világa rendkívül sok lehetőséget tartogat. Északon az Alpok nyúlványai, délen a termálfürdőkkel és borvidékekkel övezett táj várja az odalátogatókat. A régió 55 legszebb túraútvonalát mutatja be a Keletstájer túrakalauz, melynek szerzői Luckerbauer Éva és Pusztay Sándor.

A könyv tartalmazza a túrák technikai adatait, térképeket és sok hasznos tippet is a kirándulásokhoz. Biciklis és gyalogos útvonalakat is találunk, valamint olyan túrákat is, melyek Magyarország határ menti részeit is érintik. A túrautak között megtaláljuk a Medve és a Rába szurdokokat, az Ördögsziklát, és az alma, valamint az "őszi körték" vidékének túraútvonalait.
Az Alpesi Almenland és a Pöllau völgyi natúrparkok, a virágos falvak, a kastélyok vagy a Római borútvonal, a hangulatos kisvárosok és környékük feledhetetlen túraélményeket kínálnak. Számos szálláshely ajánl vezetett túrákat, melyeken a régió vadon termő fűszernövényeit, alpesi virágait, valamint a túraút menti gazdaságokat és azok termékeiket is megismerheti a látogató.

További információk: www.steiermark.com/hu/nyaralas/termeszet-es-mozgas

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.