Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dolgozz Kreischberg vadonatúj panoráma hüttéjében!

2023.09.11. sielok.hu

A Kreischberg új gasztronómiai csúcspontja, az „Eagle” várja dolgozóit a 2023/24-es téli szezonban. A 2000 méteres tengerszint feletti magasságban épült látványos komplexum nemcsak fantasztikus panorámát, hanem különleges kulináris élményeket is kínál vendégeinek.
A tavaly épült hütte, mely több építészeti díjat is bezsebelt, 200 férőhelyes beltéri éttermi résszel és egy bárral, valamint egy nagy, kb. 150 férőhelyes napozóterasszal rendelkezik.

Főként konyhai dolgozókat és felszolgálókat keresnek Ausztria egyik legszebb hegyi éttermébe. A munkaidő reggel 8-tól délután 5-ig tart. A munkavállalók szállását, ellátását és közlekedését a munkaadó biztosítja.

A völgyállomáson lévő apres ski bárban is meghirdettek állásokat. Itt bárpultost, DJ-t és kisegítőket keresnek.

További információért kattints ide!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Kreischberg Chalets
Újszerű, 4-14 fős önálló házak a Kreischberg-i felvonótól 150-300 méterre. Egyes háztípusok saját mini wellness részleggel is felszereltek (jacuzzi, szauna). A szezon nagy részében heti turnusban foglalható!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Alpin Murau csillagcsillagcsillag
A hotel 2006 végén nyitotta meg kapuit az Alpok szívében, Murauban, mely kedvező áraival, barátságos vendéglátóival várja egész éven át az aktív sportok szerelmeseit. Szauna, csoportszoba, internet, sítároló van a házban!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Relax Resort Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
2008-ban épült modern, színvonalas szálloda a kreischbergi pályák tövében, kb. 150 méterre a kabinos lifttől! A 6. emeleten található, panorámás wellness szolgáltatásai: élménymedence, szaunavilág, fitneszterem, gőzfürdő, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.