Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ATOMIC újdonságok 2019/2020

2020.01.28. (x) szponzorált cikk

Az Atomic, a világ vezető símárkája, a 2019/2020-as szezonra is hozott újdonságokat. Nemcsak új termékekkel és megújult termékcsaládokkal bővítették a palettát, hanem új szlogennel is büszkélkednek. Ezzel a szemléletváltással szélesebb kört szeretnének megszólítani.
ATOMIC - 'MAKES YOU A BETTER SKIER' - Az Atomicnak köszönhetően jobb síelővé válsz!

SAVOR termékcsalád

Teljesen megújult a SAVOR család, melynek slágerterméke a síszemüveggel egybe integrált, úgynevezett VISOR-os bukósisak. Az Atomic Savor AMID Visor HD Plus ennek a termékcsaládnak a csúcs modellje, amit exkluzív védődobozban kínál a gyártó. Ennek köszönhető, hogy egy világosabb HD lencse is lapul a dobozban a rossz látási viszonyokra. Ez a bukósisak tökéletes összhangot alkot a biztonság és a kényelem között. Az AMID (Atomic Multi-directional Impact Deflector) egy kettős habréteg, ami együtt dolgozva a Holo Core építési technológiával 40%-kal magasabb ütésvédelmet biztosít, mint az ipari biztonsági előírások. A termék Stereo lencsével is megvásárolható, valamint hagyományos csomagolásban. A top modellek fekete és fehér színben választhatóak, de a Savor Visor Stereo 5 különböző színben érhető el. A sisakokból létezik a Visor nélküli változat is, a SAVOR GT AMID, a SAVOR GT, a SAVOR AMID és a SAVOR.

A másik nagy újítás a sícipők terén érkezett. Azt mondják, hogy a síelés második legjobb érzése, mikor az ember leveszi nap végén a cipőjét. Az új, egycsatos megoldással ezen akar változtatni az Atomic. Olyan sícipőt építettek, melybe nagyon egyszerű belebújni, kényelmes benne sétálni és olyan jó síelni, hogy soha nem akarjuk majd levenni. Kimondott célcsoport a rekreációs síelők és az újrakezdők. Elérhető mind nők, mind pedig férfiak számára kétféle keménységben (SAVOR 95 W, SAVOR 75 W, SAVOR 100, SAVOR 80).

Síszemüvegek között megjelent a SAVOR HD és a SAVOR HD OTG (On The Glass, azaz szemüvegeseknek). Mindkettőnél alkalmazták a HD lencse technológiát, amely a dupla lencsében kristályokat használ, így növeli a látómezőt és emeli ki a kontrasztokat. A Live Fit szivacsrétegnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az arc kontúrjához, és mint minden Atomic síszemüveget, ezt is házon belül tervezték és a gyártás is Európában zajlik.

VANTAGE Sílécek

Jelentős újításon esett át a Vantage síléccsalád. A tavalyi év szélesebb Vantage modellek szerkezetét megtartva építették a teljes All-Mountain palettát (idén már nincs Vantage X csak csak sima Vantage elnevezés). Kikönnyített szerkezetű sikersorozat készült Carbon, illetve Titánium hálós megerősítéssel. A carbonos megoldás egy lágyabb sílécet takar, ami jól viselkedik változó körülmények között, míg a titánium erősítés kiválóan dolgozik jeges pályákon is. A léccsalád elérhető 75 mm-es talp alatti szélességtől 107 mm-ig női és férfi változatban.

REDSTER Sílécek

Profi pálya lécek tekintetében is történt frissítés. Általánosságban elmondható, hogy az All-Mountain léceken túl idénre minden pályasí is megkapta a GW (Grip Walk) kötést, ezáltal az alpesi sícipőkön kívül a GripWalk talpú sícipőkkel is kompatibilis az összes pályasíléc. A kötésen és az új dizájnon túl az S9, a G9 és az X9 széria is kapott egy a teljes felületen végig futó, tavalyi lécekhez képest vastagabb Ultra-Titán alapú laminált réteget, mely növeli a stabilitást és a torziós merevséget.
Az X termékcsaládban bevezette az Atomic az úgynevezett wide-body léceket, melyek az eredetiekhez képest szélesebb talppal épültek, így nagyobb teljesítmény és jobb irányítást képesek nyújtani a változó pályakörülmények között. Ebben a verzióban az X9 WB és az X7 WB lécek érhetők el.

HAWX Sícipők

Az Atomic megtartotta cipők terén a fantasztikus sikersorozatát, a Hawx termékcsaládot, melyek továbbra is a letisztult hármas elosztásban érhetők el. A Hawx Ultra a keskeny lábfejre, a Hawx Prime az átlagos lábfej szélességre, míg a Hawx Magna a legszélesebb lábfejűeknek ajánlott, így mindenki megtalálja a lábformájához leginkább illeszkedő modellt. A MemoryFit technológiának köszönhetően a teljes Prime, Ultra sorozat, valamint a Magna termékcsalád keményebb modelljeinek héja hőkezeléssel egyedileg lábra alakíthatók.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.