Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hogyan lehet biztonságosan és kényelmesen szállítani a sífelszerelést?

2020.05.07. (x) szponzorált cikk

Aki a síelés szerelmese, az két síszezon között nyilván elgondolkodik azon, hogyan tudná a következő alkalommal még kellemesebbé tenni a téli kiruccanást. Mivel gyakran nagy utat kell megtenni a havas lejtőkig, magát az utazást sem szabad elfelejteni, amikor a kényelmi szempontokat vesszük figyelembe.
Amikor egy hosszabb útra megyünk, az oda- és visszaútra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint egy szükséges rosszra, amit túl kell élni. Nos, nyilván nem ez a legélvezetesebb része egy sítúrának, de viszonylag gyorsan eltelik, ha ügyelünk a kényelemre és persze a biztonságra, a havas utakon való közlekedés során.

Ehhez minden szükséges felszerelést meg lehet találni ezen az oldalon.

Ne a csomagok közt nyomorogjunk!

Ami a kényelmet illeti, azért sokat tehetünk már azzal is, ha igyekszünk úgy elpakolni az autóba a szükséges holmikat, hogy lehetőleg ne az utastérben legyenek. Egy síelés alkalmával a lécek, botok, bakancsok, vagyis a komplett sífelszerelés sok helyet foglal. Ha ezekkel telerakjuk a csomagtartót, az egyéb holmiknak pedig már nem marad hely, csak a lábunknál, vagy magunk mellett, az utazás minden lesz, csak komfortos nem.

A motorizációval szerencsére együtt jár, hogy mostanra gyakorlatilag minden eszköz adott az autók utasterének csomagmentesítéséhez. Csak hogy a legkézenfekvőbbeket említsem: tetőcsomagtartó, utánfutó. Igaz, utóbbi nem biztos, hogy a legjobb választás a hegyekbe, havas utakra, de a tetőcsomagtartón biztonságosan tárolható a felszerelés, így az autó saját csomagtartója megmaradhat a ruháknak, egyéb személyes holmiknak.

Ne csak az úticélt tervezzük előre!

Az egyre több autó egyre többféle lehetőséggel is jár, érdemes tájékozódni ezekkel kapcsolatban, hogy kellemesebben teljenek a kilométerek. Mielőtt elkezdenénk tervezni, hová is menjünk a következő síszezonban, még van idő beszerezni a megfelelő csomagtárolókat is. ha tudjuk, hogy kényelmesen fogunk utazni, valószínűleg bátrabban fogunk elindulni egy távolabbi úti cél felé, így akár teljesen új, ismeretlen pályáknak is örülhetünk majd!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.