Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Élménybeszámolót tartott az INTERSKI delegáció

2023.11.06. 2023.11.07. Wesselényi Andrea | frissítve: 2023.11.07.

A Síoktatók Magyarországi Szövetségének 24 fős delegációja utazott idén tavasszal az északi sarkkörön túl fekvő Levi-be, hogy képviselje hazánkat az INTERSKI kongresszuson. Az itt töltött bő egy hétről tartottak a múlt héten élménybeszámolót a Testnevelési Egyetemen.
A magyar democsapat tagjai és a kísérők a felkészülés négy évéről, valamint a kongresszuson szerzett szakmai és egyéni tapasztalataikról meséltek. A covid-járvány időszakában, amikor az Alpok síterepei zárva voltak a Mátraszentistváni Síparkban edzett a "síoktató válogatott" és volt olyan csapattag, aki Franciaországból utazott haza autóval, hogy részt vehessen a közös gyakorláson. A democsapat technikai felkészítését Kovács Tamás Máriusz irányította, az INTERSKI delegáció vezetője pedig az SMSz elnöke. dr. Egri Katalin volt. A szakmai munkát és workshopokon való részvételt Dalos Péter szervezte, de mindenkinek jutott feladat a kongresszuson, melyről nagy átéléssel meséltek, egymásnak adva a mikrofont.
Az élménybeszámoló estre érkező demo csapattagok emléklapot vehettek át a delegációt vezető dr. Egri Katalintól
Az élménybeszámoló estre érkező demo csapattagok emléklapot vehettek át a delegációt vezető dr. Egri Katalintól
Büszkén mutatták be a közös demo lesiklásról készült felvételt és meséltek annak kulisszatitkairól. A bemutatott videók, képek, és elmesélt sztorik olyan közel hozták az eseményt, mintha mi is Lappföldön jártunk volna. A mínusz 20-30 fokos hideg miatt nem, de a sarki fény látványa, a közösségi hangulat és a sízés körüli rengeteg közös élmény miatt pedig csak irigykedtünk a kiutazókra. Tartalmas, izgalmas este volt az ott lévő mintegy 50 sírajongó számára, akik a két és fél órányi előadás-sorozat után még késő estig ott maradtak beszélgetni a Testnevelési Egyetemen.

A síelők.hu is kapott egy bekeretezett emléklapot, amit ezúton is köszönünk, már irodánk falát díszíti. 😀 A csapat kiutazásának idején egy cikksorozatban mutattuk be a delegáció tagjait, akik rajtunk keresztül üzentek a sípályák népének.
Az SMSZ idén még két alkalommal tart szakmai beszámolót INTERSKI workshopokról a Testnevelési Egyetemen, november 22-én és december 13-án várják az érdeklődőket. A kongresszusról hozott szakmai anyagok a sioktatas.hu oldalon már elérhetők.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.