Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fenntarthatóságot és stílust ajándékba

Karácsonyi ajándékötletek a Helly Hansen-től

2023.12.06. (x) szponzorált cikk

Nem kell messzire mennünk, ha a fenntarthatóság és a divat szerelmeseinek keresünk karácsonyi ajándékot. Legyen szó az aktív életmódot kedvelő szeretteinkről, a túrázásnak vagy a síelésnek hódolókról, esetleg a vitorlázásért rajongó családtagokról, barátokról, a Helly Hansen szakértői összeállítottak egy bombabiztos karácsonyi listát, amelyben bárkinek megtalálhatjuk a leginkább személyre szabott ajándékot.
Fotó: hellyhansen.com
Fotó: hellyhansen.com
Kalandvágyó szeretteinknek néha nehéz kitalálni, minek is örülnének a legjobban, viszont akár nőről, akár férfiról legyen szó, bármit is választanánk az alább felsorolt ruhadarabok vagy kiegészítők közül, nem mellé lőhetünk.

Ajándékötletek nőknek

Helly Hansen St. Moritz Insulated 2.0 Jacket
A FW23 síkollekció egyik csúcsdarabja a Helly Hansen St. Moritz Insulated 2.0 Jacket a divatvilág ikonikus mintáiból merít ihletet, ugyanis a jól ismert „tyúklábminta” jelenik meg a kabáton. A prémium kategóriás, 100%-ban újrahasznosított anyagból készült női sídzseki jól átgondolt technikai részletekkel rendelkezik, a PrimaLoft® Gold Cross Core és Thermoplume® Cross Core hybrid bélés pedig a könnyű súlya ellenére melegen tartja viselőjét. Szél- és vízálló, maximális mozgásszabadságot biztosít és a Life Pocket™ zseb pedig tovább tartja életben telefonunk akkumulátorát, hogy még több élményt örökíthessünk meg a sípályán.
Ajánlott fogyasztói ár: 253.990 Ft

St Moritz Lifa Active 2.0 Base Layer
A Helly Hansen Saint Moritz LIFA® Active 2.0 aláöltöző nem csak funkciójában, hanem mintázatában is a síelésből inspirálódott, így egy sípályán töltött nap elevenedik meg azon. Mindemellett verhetetlen nedvesség elvezető réteg, könnyű, vékony, kényelmes, de egész napos melegséget biztosít minden szabadtéri tevékenységnél. Ráadásul 66%-ban újrahasznosított anyagokból készült.
Ajánlott fogyasztói ár: 69.990 Ft

Helly Hansen YU Teddy Pile Jacket
A mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő teddy vagy bouclé anyagú ruhadarabokból a Helly Hansen-nél sincs hiány, az egyik kedvenc YU Teddy Pile Jacket kicsit „dobozosabb”, de mégis nőies megjelenésével azonnal belopja magát a szívünkbe. Amellett, hogy trendi, bolyhos kabátunk szintetikus bélésének köszönhetően melegen tart, miközben akár a korcsolyapályán rójuk a köröket.
Ajánlott fogyasztói ár: 85.990 Ft

Helly Hansen Essence Down Vest
Nőktől, nőknek. Az olyan extra részletek, mint az állítható derékrész, az átlagnál hosszabb, nőies szabás és a bélelt zsebek teszik igazán ellenállhatatlanná ezt a mellényt bármilyen városi tevékenységnél. Emellett PFC-mentes vízlepergető réteggel és extra meleg pehely béléssel van ellátva, ráadásul a Bluesign® textilgyártási folyamat tanúsítja, az előállítása során a gyártó kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és csökkenti a hulladék mennyiségét a ruházati ellátási lánc minden lépésében.
Ajánlott fogyasztói ár: 89.990 Ft

Helly Hansen Limelight Beanie
A W Limelight Beanie egy divatos színekben elérhető, csajos fazonú sapka, ami nemcsak jól néz ki, de melegen is tart, miközben gondoskodik a nőies megjelenésről akár a hüttében való tartózkodáskor vagy a lejtőn csúszáskor.
Ajánlott fogyasztói ár: 13.990 Ft

Ajándékötletek férfiaknak

Helly Hansen Odin Backcountry Softshell Jacket
A profi sportolók visszajelzései alapján megálmodott Odin Backcountry kapszulakollekció legújabb tagja célzottan tervezett anyaghibrid - a midlayer és a shell kabátok keveréke. E tulajdonság miatt magas intenzitással járó sportokhoz ajánlott, mint a backcountry síelés vagy a sítúrázás, ahol a legáteresztő képesség és a nedvességszabályozás a kulcs az egész napos kényelemhez.
Ajánlott fogyasztói ár: 126.990 Ft

Helly Hansen Coastal 3.0 Parka
Az ultimate városi télikabát. Kell ennél több? A parka rendkívül sokoldalú, vízálló és PrimaLoft® Black Eco 133g béléssel büszkélkedik, állítható mandzsettával és állítható kapucnival, HH logónyomatokkal, levehető műszőrmével válik igazán városivá.
Ajánlott fogyasztói ár: 108.990 Ft

Helly Hansen LIFA® ACTIVE Crew Base Layer
Aláöltözőre mindig szükség van, bármilyen téli sportól vagy mozgásról legyen szó. A Helly Hansen Lifa® ACTIVE Crew Base Layer ideális választás, hiszen az aláöltöző minden valószínűség szerint a piacon létező legjobb nedvesség-elvezető Lifa® technológiával rendelkezik, a szálak a bőrrel érintkezve hatékonyan elvezetik a nedvességet, ezzel biztosítva komfortérzetünket bármilyen tevékenység során.
Ajánlott fogyasztói ár: 22.990 Ft

Helly Hansen CASCADE MID HT
A túrázok álomcipője. A könnyű, mégis stabil túracipő teljesen vízálló, külső talpa a legnehezebb terepen, zord körülmények között is stabilitást és erős tapadást biztosít, míg a HH® Power-Stride középtalp optimális párnázottságot és kényelmet nyújt a hosszú hegyi napokon.
Ajánlott fogyasztói ár: 65.990 Ft

Helly Hansen Rib Beanie
A klasszikus logós sapka puha, meleg és kényelmes, újrahasznosított anyagtartalommal, elengedhetetlen minden szabadtéri aktív tevékenységhez.
Ajánlott fogyasztói ár: 11.990 Ft
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.