Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Külföldi és hazai riderek a Westend Bevásárlóközpont tetején

World Snowboard Day (WSD) WarmUp

2012.12.13.

A Westend tetején melegítenek a hódeszkások a téli szezonra, ahova egy havas snowboard pályát építenek december 16-án. Idén 7. alkalommal rendezik meg a hódeszkások világnapját. A most vasárnap zajló budapesti bemelegítő eseményre öt országból érkeznek a versenyzők, köztük Szigeti Viktor is hazautazik.
A Snowboard Világnapja a sport és a kultúra találkozása ma már az egész Földet körbeölelő esemény, amely az összes havas dombot, hegycsúcsot, lejtőt és városi pályát is megtölti egy napra hódeszkásokkal.
2011-ben egy napon 167 rendezvény zajlott 37 országban, amelyen közel 50.000 snowboardos vehetett részt. A rendezvény kedvcsináló a sportághoz, ha valahol éppen nincs hó, vagy hegy, ott koncertek, videopremierek, hússütés és a snowboardosok laza hangulata jellemezi az összejövetelt.
Szigeti Vikor
Szigeti Vikor
A magyar deszkások idén a Westend tetőteraszán melegítenek be a szezonra és egy hóborítású pályát építenek korlátokkal, akadályokkal és ezen rendeznek versenyt. A World Snowboard Day elő-eseményére, a Magyar Snowboard Szövetség által támogatott rendezvényre a környező országokból is neves snowboardosok érkeznek, így a közönség magas színvonalú trükköket nézhet meg a vasárnap 16:00 és 20:00 között zajló összecsapáson.

A külföldiek mellett a legjobb hazai versenyzők is ringbe szállnak, itt lesz a többszörös bajnok Szigeti Viktor és a korlát, vagy jib snowboardozás mestere Takács Balázs is. A rendezők világpremiernek számító doubles versenyre hívták az atlétákat, a párokba rendeződő deszkásoknak ugyanazt a trükköt kell bemutatniuk és erre kapnak a bíróktól pontokat. Az izgalmas összecsapást fellépő DJ és lélekmelegítő tea, forralt bor kíséri a havas lejtőket idéző hangulatokkal.
A Westend tetején épült snowboard pálya egészen Karácsonyig a helyszínen marad, minden délután lehet rajta gyakorolni. A nemzetközi snowboard szövetség (WSF) életre hívott egy olyan eseményt, amelyet nem profi marketing menedzserek és szponzorok céljai vezérelnek, hanem alulról építkező és kizárólag a deszkázásról és a sportág népszerűsítéséről szól. A World Snowboard Day hetedik alkalommal kerül megrendezésre idén december 30-án, folyamatosan növekvő résztvevőszám és egyre több helyszín bekapcsolódása jellemzi az elmúlt éveket. Bárki csatlakozhat a világ közel 40 országában zajló ingyenes eseménysorozathoz. A WSD lényege, hogy csinálj valamit ezen a napon, ami a snowboardozáshoz kapcsolódik. Ha nincs a közeledben sípálya, hó, vagy éppen egy WSD rendezvény, akkor szervezz sütögetést és snowboard video nézegetést a barátaiddal, vagy szervezzetek a közeli jégpályáról havat és csináljatok saját shred megmozdulást ahol éppen eszedbe jut. A főszervező kérése annyi, hogy készíts erről képeket, videót és küldjed el nekik, hogy kirakhassák az összes eseményt összefogó weboldalra.

A World Snowboard Day Budapesten 2008 óta minden évben új helyszínnel lett meghirdetve, volt a Mom Park lépcsőin a Sportmaxnál, volt az Aréna Plaza oldalában, volt az Erzsébet téren a mostani Akvárium klubnál, de volt olyan hóban gazdag december, hogy a Mátrába vitték fel a szervezők. Csúszni, snowboardozni mindenhol lehetett, mindig sikerült megoldani, hogy a legmelegebb napon is legyen hó a többnyire lépcsőkre, vagy rézsűre épült pályákon. Persze a buli, élő DJ, barbecue sütögetés, snowboard teszt és verseny midig gazdagítja a programot.
Szigeti Vikor
Szigeti Vikor
A WSD itthon tovább bővült új helyszínekkel, december 30-án a hivatalos napon bekapcsolódik Eplény és Mátraszentistván is. Mindkét helyszínen a snowboard parkok nyitását tervezik és kedvezményes szolgáltatásokkal, deszkás programokkal, felszerelés teszttel és ingyenes oktatással várják az érdeklődőket.

További információ: http://www.facebook.com/WSDHungary
KOMMENTEK

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.