Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóesésben ért véget a Burn Mátra Open

2011.02.21.

Kifogástalan minőségű pályán versenyezhettek szombaton Magyarország legjobb snowboardosai a Síparkban, akik a szervezők munkáját gyors és technikás óriásműlesiklással, valamint látványos ugrásokkal és trükkökkel hálálták meg. Sikeresen zárult a Burn Mátra Open Magyar Snowboard Kupafutam.
by Preciz - precex.blogspot.com
by Preciz - precex.blogspot.com
Több mint félszáz nevező vett részt a Burn és a Magyar Snowboard Szövetség által szervezett szombati kupafutamon, ahol nemcsak a legjobb riderek, de a vállalkozó szellemű, bátor amatőrök is rajthoz álltak. Elsőként a Giant Slalomra nevező alpinosoké volt a főszerep. Meglepetés igaz nem történt, ugyanis egész éves stabil teljesítményével ismételten Pátkai Marcell végzett a legjobb időeredménnyel, a versenyzők kivétel nélkül elégedetten csatolták le deszkájukat a szoros mérkőzés után. A dobogó második fokára Sümegi Péter, a harmadikra pedig Papp Endre állhatott. A lányok szintén jól szerepeltek. Az első helyen Viszlay Vanda, a másodikon Schneider Sára, a harmadikon pedig Strobl Apolka végzett.

Délután a freestyle versenyzők ugrásait csodálhatták meg a nézők, akik elképesztő trükkökkel, szaltókkal tették izgalmassá a döntőt. Noha a riderek egymás ellen versenyeztek, dicséretes összetartással, közösen szurkoltak egymásnak és a hibátlan trükköknek. A baráti hangulatú Big Airt végül Koczka Gergely nyerte. Horváth Ádám a második, Csontos Milán pedig a harmadik lett. A két induló hölgy elismerése sem maradt el. Nebusz Csenge és Laska Zsófia ahogy a többi versenyző, ők is átvehették a Burn és a Magyar Snowboard Szövetség ajándékát.

A kupasorozat azonban tovább folytatódik. Február 27-én Stuhleken mérettetnek meg a snowboardosok. Az osztrák pályán parallel óriás műlesiklást és a soron következő IV. Big Air freestyle döntőt szervezi közösen a Burn és a Magyar Snowboard Szövetség.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.