Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Takács Balázs tervezte meg a Világkupa egyik pályáját

2012.02.09. MTI

Takács Balázs tervezte meg a Világkupa egyik pályáját Egy magyar snowboardos, Takács Balázs tervezte meg az Innsbruckban megrendezett VK betétfutamának pályáját. A hódeszkások Világkupa-sorozatának záróversenye előtt megrendezett Burn Rail Sessionön két magyar, Takács Balázs és Lotfi Peiman állt rajthoz, ám egyiküknek sem sikerült bejutnia a döntőbe.
"A pálya előzetes terveit minden indulónak elküldték, az észrevételeim pedig annyira megtetszettek a szervezőknek, hogy mindegyiket megvalósították" - mondta az MTI-nek szerdán Takács Balázs, aki pályafutása során harmadszor állt rajthoz az innsbrucki eseményen. - "Kicsit meglepődtem, amikor a verseny közben a rendezők egyszer csak leöntötték benzinnel az egyik korlátot, és meggyújtották, de ez is a show része."
A Vk előtt sorra került betétfutamon az indulóknak a január 21-én zárult első ifjúsági téli olimpiának is otthont adó Innsbruck központjában felállított két párhuzamos korláton kellett lecsúszniuk, s különböző trükköket bemutatniuk.

A hódeszkások Világkupa-futamát a 2010-es vancouveri téli olimpián félcsőben ezüstérmes finn Peetu Piiroinen nyerte meg, a második helyen pedig a világbajnok belga Seppe Smits zárt, aki ezzel az eredménnyel megnyerte a Vk-sorozatot.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.