Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Diákszállások: ahol olcsón meg lehet úszni a síelést

2023.08.29. 2023.09.04. Fekete Ági, sielok.hu | frissítve: 2023.09.04.

Nincs is nagyobb buli az iskolás, egyetemista csapatok számára, mint egy közös síelés. Csapatépítő jelleggel már egész jó áron találunk olyan szállásokat, ahol nagyobb csoportokat is tudnak fogadni. Szerencsére nagy hagyománya van az ilyesminek, így nem lesz nehéz dolga annak, aki vállalja, hogy egy életre szóló élményt szervez csoportjának.

Ahol a csoportszervezők is jól járnak

Hotel Koralpe - Ausztria (max. 115 fő)

Igazi pályaszállást keres a csapat magyar síoktatóval, megfizethető síbérlettel és félpanziós ellátással? A magyar határhoz viszonylag közeli síterepen ezt megtaláljátok! A két egységből álló modern épületből gyakorlatilag a sípályára léphettek ki. Tökéletes helyszín diákcsoportoknak, játékteremmel, csocsóval, billiárddal, fenn a hegyen!
És itt a ráadás: a 2023-24-es szezonra min. 20 fős csoportoknak kedvezményes 5 éjszakás csomagárat, és minden 10. csomagárat fizető diák vagy felnőtt után 1 felnőtt ingyenes részvételt kínál a szálloda. A Hotel Koralpe ajánlata csoportoknak 
Hotel Koralpe: a modern épületből gyakorlatilag a sípályára léphettek ki.
Hotel Koralpe: a modern épületből gyakorlatilag a sípályára léphettek ki.

Olcsón meg lehet úszni

Mama's House Hostel - Szlovénia, Krvavec (max. 66 fő)

Sítranszfer szolgáltatást és reggelis ellátást is kínál ez a remek ár-érték arányú hostel Szlovéniában, Krvavec síterepétől 3 km-re. A legolcsóbb szálláslehetőség itt a 12 ágyas tetőtéri hostel szoba, ami téli szezonban 20 euró/fő/éj ártól lehet a miénk. Ezen felül minden kombináció elérhető, amiről csak álmodni lehet: családi szoba, apartman, szoba külön fürdővel, közös fürdővel és így tovább. A hostelben egy közös konyha áll a vendégek rendelkezésére, a közelben pékség, és szupermarket is van, így semmi sem áll az egyszerre költséghatékony és őrülten izgalmas közös főzések útjában. Aki inkább kihagyná a kis séfek költeményeit: a 300 méterre található pizzériában a ház vendégei 10 % kedvezményt kapnak! Több infóért kattints! 
Mama
Mama's House Hostel - Krvavec sítereptől 3 km-re

Tiszta szauna, rendes ház

Junges Hotel Annaberg - Ausztria, Alsó-Ausztria, Annaberg (max. 107 fő)

Az előzőhöz nagyon hasonló profilú szálláshely, árban és szolgáltatásokban egyaránt felveszi a versenyt lackenhofi társával. Talán itt kicsit kevesebb a buli, cserébe felújított szobák és szauna is várja a síelésben megfáradt gyerekeket és kísérőiket. Az épület melletti megállóból indul a síbusz, ami az 5 percnyire lévő Annaberg síterepre visz, Mariazell pedig mindössze 20 perc, ha fakultatív programra vágynánk. Több infóért kattints! 
Felújított szobák a Junges Hotel Annabergben
Felújított szobák a Junges Hotel Annabergben

Apartmanok városnézéssel és fürdőzéssel

Erzberg Alpin Resort - Ausztria, Stájerország, Präbichl (max. 459 fő)

Egy klasszikus apartmanfalu nagy zöld területtel, játszótérrel és rengeteg programlehetőséggel. Van sportcsarnok, jégkuglipálya, tekepálya, síiskola és sífelszerelés-bérlés Präbichl síterepnél, ingyenes eisenerzi városnézés és fürdőzési lehetőség - a Vitalbad Eisenerz fürdő mindössze 3 km, melynek medencéit a vendégek ingyenesen használhatják (a wellness részleg használata külön fizetendő). A legnagyobb apartman (Clubhaus Edelweiß) minimum 20, maximum 27 főre foglalható két közösségi térrel, wellness részleggel, terasszal és 8 hálószobával. 340 euró/éj/ 20 fő áron már a megszerezhető, de itt is érdemes egyedi ajánlatot kérni. Több infóért kattints! 3=4 éj és 6=7 éj Mellékszezoni Akció 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.