Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tölts egy teljes napot a Hochkaron napkelettől napnyugtáig!

2020.07.14. Basa Edit

Egyszeri és kihagyhatatlan alkalom: élvezd ki napkeltétől - napnyugtáig Hochkar szépségeit! 2020. augusztus 8-án első alkalommal kerül megrendezésre az "Egy teljes nap Hochkaron" rendezvény. Ezen a különleges napon kora reggeltől egészen késő estig szórakoztatja Hochkar a hegyek szerelmeseit kellemes hegyvidéki klímával, alpesi jógával, egy kis barbecue-val és sok egyedi élménnyel.
Hochkar SkyTour 360° | © Ludwig Fahrnberger
Hochkar SkyTour 360° | © Ludwig Fahrnberger
Érdemes ellátogatni az augusztus 8-i a hétvégén a Magyarországhoz közeli túraparadicsomba (Budapesttől kb. 4,5 órás autóút), ahol izgalmas programok és ezernyi kirándulócélpont vár.

Koránkelők figyelem!

Ha szereted kimaxolni a napot: augusztus 8-án a felvonó már 4:30-tól üzemel, egészen 19 óráig! Ezen a napon 5:47-kor lesz a napfelkelte, ha korán kelsz, tényleg aranyat lelsz: érezd a nap első sugarait a 360° Skytour panorámakilátóból, vagy közvetlenül a Hochkar csúcsán, 1.808 méteren, majd jutalmazd meg magad egy kényelmes, kiadós reggelivel a Joschi Berghaus-ban!

360° Skytour panoráma, naplementés jóga és barbecue

Napközben van bőven időtök körbetúrázni a 360° Skytour panorámapontot. Az izgalom garantált, ha teljesíted a 900 méter hosszú körtúrát 1.760 méteres tengerszint feletti magasságban, meseszép panoráma és több kétezres csúcs látványa fogad odafent. Hogy tovább fokozzuk a hangulatot: egy 60 méter hosszú függőhídon és tesztelheted a bátorságodat!
Hochkar 360° Skytour | Forrás: skisport.com
Késő délután, 17:30-tól egyedi naplementés jógaórára invitál Alexandra Bachler, kezdőket és haladókat egyaránt! A részvétel limitált, így mielőbb jelentkezz itt!

A nap lezárásaként, chillezgessetek a JoSchi Berghaus napozóteraszán egy ínycsiklandó barbecue-val egybekötve! Így fullos "páholyból" csodálhatjátok meg a naplementét! Hogy mindenki biztonságosan lejusson a hegyről, egy külön shuttlebusz gondoskodik a fuvarról a völgyállomásig 20-23 óra között.
Hochkar nyáron is sok élménnyel vár | © Ludwig Fahrnberger
Hochkar nyáron is sok élménnyel vár | © Ludwig Fahrnberger
Szállásfoglalás Hochkar közelében 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelis ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.