Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Aktív nyaralásra vágysz? Kreischberg nyáron is vár!

2014.06.20. Biró Ágnes

Kreischberg a magyar síelők egyik legkedveltebb úti célja - a magyar fővárostól mindössze 460 kilométer. Ezt a családbarát vidéket a havas hónapokon kívül is ajánlott meglátogatni, hiszen a kabinos lift nyáron is jár, de ezen kívül is számos remek programlehetőség várja az ide érkezőket!
Murau nyáron
Murau nyáron
A nyári szezonban, júliusban és augusztusban hetente kétszer, szerdánként és vasárnaponként üzemel a kreischbergi kabinos lift, 9 és 16 óra között. A hegyre megérkezve az igazán lenyűgöző panorámáért még egy kicsit felfelé kell túrázni a hegyen, a Rosenkranzra (2118 m) vagy a Kreischberg csúcsára (2002 m).
Aki viszont inkább csak egy kellemes sétára vágyik, az kereshet magának erdei ösvényt, vagy egy völgybe vezető utat. A pályamenti kis vendéglők közül pedig a Rieglerhütte (a régi és az új kabinos lift közötti átkötőpálya mentén található) valamint a Grillboden (a régi kabinos lift középállomásánál) nyáron is várja vendégeit a legfinomabb helyi specialitásokkal!
A felvonózás ára oda-vissza 16 euró felnőtteknek - Murtal GästeCarddal 11 euró, gyerekeknek pedig 8 illetve 6 euró, sőt, 6 éves kor alatt ingyenes!

Meleg nyári napokon kirándulás után igazi felfrissítő program lehet a csupán néhány száz méterre található szabadtéri strand, ahol fűtött vizű nagy medence, pancsoló medence, strandröplabda pálya, tenisz pálya, foci pálya, trambulin és egy gördeszkás pálya is található!
További remek programlehetőség a környéken a kerékpározás: a Murradweg összesen 425 km hosszan halad, a Mur folyó forrásától, a salzburgi Lungauból a szlovén határnál található Bad Radkersburgig.
Remek kikapcsolódás lehet a Murauban található kastély meglátogatása, esetleg lovaglás, adrenalinfüggőknek pedig egy ejtőernyős ugrást ajánlanánk!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Alpin Murau csillagcsillagcsillag
A hotel 2006 végén nyitotta meg kapuit az Alpok szívében, Murauban, mely kedvező áraival, barátságos vendéglátóival várja egész éven át az aktív sportok szerelmeseit. Szauna, csoportszoba, internet, sítároló van a házban!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.