Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Budapest - Donovaly menetrend szerinti busz akár napi 3x

2019.12.13.

Szlovákia egyik legkedveltebb pályarendszere Donovalyban menetrend szerinti távolsági busszal is megközelíthető a téli hónapokban. Naponta akár 3 járat a téli szezonban, csupán 3,5 - 4 órás menetidő Budapestről!
  • Közvetlen távolsági buszos összeköttetés Donovaly síterepére
  • Naponta akár 3 járat a téli szezonban, csupán 3,5 - 4 órás menetidő Budapestről
  • Jegyek egy irányba 3199 forinttól, a sífelszerelés speciális poggyászként a busz csomagterében is szállítható
A FlixBus téli menetrendjében napi rendszerességgel kínál összeköttetést Budapest és Donovaly között, a síelni vágyók a hétvégi napokon akár három indulási időpont közül is választhatnak. Az első busz 05:15-kor indul Budapestről, Donovalyból pedig 19:50-kor jön vissza az utolsó járat. A menetidő csupán 3,5 - 4 óra, a busz a sípályák közelében teszi le az utasokat, így autó nélkül is kényelmesen és rugalmasan kivitelezhető egy hétvégi túra.
Összeköttetés Időtartam Napi indulások
száma
Jegyár a flixbus.hu
oldalon
Speciális
poggyász
Budapest - Donovaly 3 ó 35 p 2 / 3 3199 Ft-tól 2.700 Ft
Síelés Donovalyban

A síterepen könnyű és közepesen nehéz pályák találhatók, összesen több mint 10 kilométeren lehet síelni, a leghosszabb pálya 2200 méteres. Az idei szezonban Donovalyban a napi jegyek ára 15 és 35 euró között mozog időszaktól függően, a 16:00 és 21:00 közötti esti órákban akár ennél olcsóbban is lehet síelni. Az extrémebb élményekre vágyók freestyle trükköket is gyakorolhatnak különböző elemeken és ugratókon, az egészen kicsik pedig a síoviban tanulhatnak. Donovaly a síelésen kívül is ígér izgalmas téli élményeket, hótalpas és kutyafogatos túrák is foglalhatók a hegyen.

Sífelszerelés helyben is bérelhető, de speciális poggyászként a FlixBus ügyfélszolgálattal egyeztetve akár a busz csomagterében is szállíthatók a sílécek.

Részletek / foglalás: FlixBus.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.