Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowattack 2023 - Fent leszel egy hétig!

2022.11.07. 2022.12.10. Festival Travel | frissítve: 2022.12.10.

A 2023. január 21-28-ig megrendezésre kerülő Snowattack 2023 Sí-, Snowboard - és Zenei Fesztivál idén is várja a téli sportok és fesztiválok kedvelőit Franciaországban, Les Deux Alpes városában! A 2023-as rendezvény a covid19 után újra nagyszabású koncertekkel és vadonatúj programokkal vág neki a síszezonnak.
Na de, hogy kik lesznek azok, akik az egyedi Snowattack élményről gondoskodni fognak? Világhírű külföldi és hazai sztárfellépők, mint Netsky, Miss Monique, Eelke Kleijn, Borgore, Flour Tomi, Lil Frakk, Valmar. Mellettük népszerű magyar DJ-k és az underground zenei világ kiemelkedő alakjai is képviseltetik magukat! A pontos line up-ot >>itt találjátok!<<
A zenei rendezvények lebonyolítása több helyszínen történik. Vár Titeket csodás panorámájával a Pano Bar vagy a 3200 méteren található Gleccser Bar! Lecsúszás végén az Umbrella Bar Apres ski partija gondoskodik a szórakozásról. A városban is különböző szórakozóhelyek várnak titeket, ahol a házibuli hangulat szerelmesei - Smithy’s Tavernben - és a hajnalig tartó underground bulik kedvelői - Avalanche Night Clubban – is megtalálják a kedvükre válót!
A napközbeni szórakozás is garantált. A színes programjaink keretében: lesz hegyre futás, jelmezes lecsúszás, síelő kígyó, ollie jam és buttering jam is! A kora esti órákban pedig részt vehettek kvízesten, társasjáték esten és pókeren is. A részletes programleírásokat a www.snowattack.hu/programok oldalon találhatjátok!
Ha teljes mértékben szeretnétek kiélvezni a Snowattack adta élményeket, csomagjaink (pl. Diákcsomag, House Piknik csomag) személyre szabott alternatívákat nyújtanak a pénztárcabarát megoldásoktól egészen a luxus kategóriáig.

Alapösszetételű diákcsomagjaink már 499 €-tól érhetőek el. Az alapárhoz számos kiegészítő szolgáltatás hozzárendelhető, ilyen például a VIP karszalag, sí- és snowboard oktatás, felszerelés bérlés, soron kívüli chek-in és félpanzió is.
Emellett lehetőséget biztosítunk Sícsomag megvásárlására is azok számára, akik csak Les Deux Alpes végtelen pályáit szeretnék élvezni. Ezek már 409 €-tól elérhetőek. Továbbá olyan opciót is létrehoztunk idén számotokra, hogy egyedileg ti is összetudjátok állítani csomagotokat. Válasszátok ki a számotokra megfelelő szállást és adjátok hozzá azokat a kiegészítő szolgáltatásokat, amelyekre szükségetek van.
Bővebb csomag- és szállásinformációk itt: https://snowattack.hu/ajanlatok/csomagajanlatok
Siessetek, mert ezen az áron a csomagok már csak december 15-ig érvényesek! 😊

A Snowattackre érvényes Grand Galaxie síbérlettel rengeteg extra sípályát, valamint egyéb aktivitást is kipróbálhatsz! Lehetőséged van kipróbálni Les Deux Alpes Snowparkját vagy akár átutazhatsz az alábbi helyszínekre is: Alpe d’Huez, Puy Saint Vincent, Briancon-Serre Chevalier és Montgenevre-Sesteriere.
A rendezvényre a ki- és hazautazás több módon is történhet: Budapest, Debrecen és Szeged jelölhető meg indulási pontként buszos utazáshoz, illetve igény (és persze a megfelelő minimum létszám elérése) esetén további városok is. Lehetőségetek van extra szolgáltatásként fix ülőhely foglalására is, amit azoknak ajánljuk, akik több csapattal jönnének közösen.

A helyszín repülővel is megközelíthető Bergamo-ig, ahonnan a transzfer busz biztosított. Emellett természetesen egyénileg autóval is érkezhettek.

Mindezek mellett Les 2 Alpes várja a csak pihenésre vágyókat is, hiszen rengeteg izgalmas és különleges program közül válogathatnak az ide látogatók. Franciaország legmagasabban fekvő gleccservasútjával felmehetnek a 3400m-en található Belvédère des Ecrins kilátóba, vagy 200 méterrel lentebb megcsodálhatják a különleges és egyedi jégszobrokkal tarkított jégbarlangot is!
Jelentkezz Te is mielőbb, hiszen rohamosan fogynak a szabad helyek!

További részletek a honlapon: www.snowattack.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.