Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli családi üdülés Zirbitzkogel-Grebenzenen

2019.01.29. sielok.hu

A Zirbitzkogel-Grebenzen Természeti Park felejthetetlen élményekkel és téli életérzéssel várja az egész családot Murau régióban. Sokszínű téli programajánlatával tökéletes választás a kültéri sportok és a természet szerelmesei számára. Behavazott erdők, csillogó hótakaró és hideg, tiszta hegyi levegő - itt megismerhetitek a tél legszebb arcát!
© Skigebiet Grebenzen, ikarus.cc
© Skigebiet Grebenzen, ikarus.cc

A sípályákon és azon túl

Mindkét síterep, Grebenzen és Tonnerhütte is maximálisan garantálja a legjobb síélményeket kicsiknek és nagyoknak. Grebenzen 25 km-nyi tökéletesen kezelt pályái & túrasí útvonalai, változatos lejtői és a FIS versenypálya rendszeresen csábítja a sportág ászait edzéseikre, mint például Nicole Schmidhofer, Lindsey Vonn vagy Hannes Reichelt. A jövő nemzedékének tehetségeit 28 éves korig különösen kedvező síbérlet árakkal támogatják, emellett a kicsik babyliften, varázsszőnyegen és síkörhintán gyakorolhatnak.

Titkos tipp családoknak a Tonnerhütte 4 pályakilométerével, gyakorlólejtőjével és babyliftjével. A családi síterep saját 800 méteres húzóliftje a síelőket és szánkózokat („BERGaufRODELN“) kényelmesen a Zirbitzkogelre szállítja. Ezután a gyönyörű havas erdőben suhanhatunk vissza a Tonnerhütte irányába. Különös élmény az éjszakai „BERGaufRODELN“ szánkózás.
Szánkózás Tonnerhüttén - © TVB Naturpark Zirbitzkogel-Grebenzen, Mediadome
Szánkózás Tonnerhüttén - © TVB Naturpark Zirbitzkogel-Grebenzen, Mediadome

Téli Élménypark

A csúcsról fantasztikus kilátás kápráztat el a környező hegyekre, korcsolyázás, sífutás, hótalpas túra, vagy egy téli túra alatt pedig szintén felejthetetlen téli élményeket élhetünk át a Természeti Parkban. Az ingyenes túrasí útvonalak Grebenzen síterepén naponta használhatóak a liftek üzemidejében, sőt vasárnaponként 21:30-ig. A tiszta csillagos égben akár az éjszakai kivilágított sífutás alatt is gyönyörködhetünk a hóbiztos nyomvonalon (biathlon lövész állomással).
Hótalpas túrázás Zirbitzkogelen - © Tonnerhütte, ikarus.cc
Hótalpas túrázás Zirbitzkogelen - © Tonnerhütte, ikarus.cc
Rossz idő esetén tökéletes opció lehet a NaturLese Múzeum meglátogatása Neumarktban, a Bencés Apátság vagy a beltéri golf stúdió kipróbálása St. Lambrechtben.


KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.