Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sisak és szemüveg a Salomontól

2019.01.28. (x) szponzorált cikk

A védőfelszerelések terén sem tétlenkedett idén a Salomon. Az innovációk az új Sight bukósisak családban egyesül, amit a pályán kívüli síelés re fejlesztettek ki:
  • Hibrid konstrukció:

    - EPS 4D a Salomon által fejlesztett védő réteg, mely kockákra barázdáltsága révén az ipari standardokhoz képes kb 30%-kal nagyobb ütést képes elvezetni, csillapítani

    - A Smart Safety rendszer alapja, hogy a síelők az esetek többségében (közel 60%) kis sebességgel és erővel, a fej első és hátsó részén kapják az ütést. Ezzel az új betéttel ebben a tartományban is hatékony védelmet képes biztosítani az ilyen típusú sisak.
  • A MIPS fejlesztés alapja a kerékpáros bukósisakra vezethető, ami akkor érvényesül igazán, ha kemény felületen, például jégre csapódva éri az ütés. Ekkor a MIPS rendszer a sisak belső felületén elmozdul, mellyel több erőt nyel el az ütésből.

  • A Custom Air idén új fejlesztést kapott. Míg korábban a sisak tarkó felőli részébe tudtunk csak levegőt befújni, az új fejlesztés eredményként 360°-ban a fej teljes kerületén építették ki a rendszert. 3 pumpálás után a Custom Air rendszer felveszi a fej formáját, még komfortosabbá téve a viselését és tovább növelve a biztonságot.

  • A pályán kívüli síelés több energiát igényel, a Salomon a Sight család modelljeit aktív és passzív ventillációval látta el, új 37,5°-os páraelvező anyaggal és 12 ventillációs nyílással látták el.

  • Az új család új dizájnt is kapott, mellyel ismét egy tetszetős bukósisak került a piacra

  • A puha fülrészt 3D sound systemmel látta el, mely nem torzítja a külső hangokat, így azoknak is ajánljuk, akik eddig ezért tartottak bukósisak viselésétől.

  • A sisak hátsó részére szereltek szemüvegtartót, melyre igény esetén fejlámpa is szerelhető.
A Salomon a síszemüvegek fejllesztése során bevezette a felső kategóriás szemüvegeinél a SIGMA lencsét.
  • A nagyobb látótérrel jellemzett periférikus látást a wide vision technológiának köszönhetően éri el.

  • A lencse fejlesztésének célja az volt, hogy fehér havon lévő felszíni eltérések még jobban láthatóak legyenek. Ez a polarizált lencsén alapuló további Salomon fejlesztés, melynek során az oldalról hátulról érkező mozgás torzított észlelését sikerült csökkenteni úgy, hogy a látómezőből színcsíkok ki vannak vágva. Minden fontos Salomon szemüveg családban mostantól SIGMA lencsés változatot is vásárolhatunk illetve minden típusból kapható Photochromatic verzió is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.