Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sí- és snowboard védőfelszerelés javítás, igazítás

2019.11.20. 2023.03.01. Ruhaklinika | frissítve: 2023.03.01.

Gerincvédő, térdvédő, könyökvédő javítás: csat, pánt, tépőzár, protektor varrás, csere. Túl kicsi? Túl nagy?... méretre igazítjuk. Elszakadt?... megjavítjuk! Szakadások, varratok javítása, bélés csere. Bukósisak, kesztyű, snowboard cipőjavítás. Hétvégén is várunk szeretettel!
A védőfelszerelések normál alkatokra S-XXL méretekben kaphatóak, az általános anatómiai szempontok figyelembevételével. Ahány ember annyiféle alkat, testi sajátosság, méret. Az állítható pántokkal, hevederekkel sokszor túl hosszú, vagy túl rövid az állítási lehetőség, nem megfelelő a záródás, vagy éppen határeset a tépőzár átfedése. Kényelmi és biztonsági szempontból a védőfelszerelés és a test közötti kapcsolat, a hordhatóság javításra, átalakításra szorul.
Védőfelszerelések javítását is vállaljuk!
Védőfelszerelések javítását is vállaljuk!
Például ha a protektor nincs pontosan a helyén, vagy nincs megfelelően rögzítve, esés közben elmozdulhat, és rossz helyre kerülve akár sérülést is okozhat.
A gerincvédő, a térdvédő, és a bukósisak is akkor hatékony, ha kellően stabilan rögzül testünkhöz felvéve annak körvonalát, formáit. Ahol eltér, ott csúszkálás, dörzsölődés, kopás alakulhat ki, a védelem csökkenéséről már nem is beszélve.

Ezért igen fontos, hogy az újonnan vásárolt védőfelszerelést, teljesen beöltözve - aláöltözettel együtt - még otthon próbáld ki, ne a síterepen derüljön ki, hogy kényelmetlen, igazításra szorul.
Például ha rövid vagy túl hosszú a derékpánt, heveder, rövidebbre vesszük, átalakítjuk, szükség esetén kicseréljük. Sokszor nem kerül megfelelő helyre a tépőzár, így azt át kell helyezzük.

Régebbi, már elhasználódott felszereléseinknél is megnyúlhatnak a rögzítő gumik, pántok, vagy éppen kihízzuk és szűk lesz. Legyen bármilyen méretproblémád sí-, vagy snowboard védőfelszereléseddel, hozd be az Akácfa utcai Ruhaklinikába, mi szakszerűen megoldjuk!

Sí,- és snowboard védőfelszerelés méretre igazítás, javítás szolgáltatásaink:

  • Bukósisak: Rögzítő pánt rövidítés, betoldás, sisakbélés alakítása - ha szorít, ha lötyög, vagy ha nyom, mert nem jó helyen van benne valami. Zsírtalanítása, tisztítása, fertőtlenítése.
  • Gerincvédők: Vállpánt, derékpánt méretre alakítása, tépőzár áthelyezése.
  • Térdvédők, vállvédők és könyökvédők gumijának, pántjának alakítása vagy cseréje, tépőzár áthelyezése vagy cseréje.
  • Polifoam hőszigetelő betét alakítása, cseréje, pótlása. Szükség esetén a polifoam betét új helyének kialakítása, áthelyezése.
  • Protektorok rögzítés, bevarrás, áthelyezés vagy csere. Bélés alakítása, átalakítása.
  • Protektoros ruházatok: Elasztikus lyukacsos anyag, háló javítása, cseréje, méretre alakítása, protektorok áthelyezése. Bélés átalakítása, szükség esetén polifoam betét helyének kialakítása, vagy akár zseb készítése (pl. mobil telefonnak)
Gerincvédő, Snowboard cipő szorítópánt javítás és csere
Gerincvédő, Snowboard cipő szorítópánt javítás és csere
Ha megbízható, minőségi javítót keresel, aki az alakítási, javítási munkákra garanciát is vállal, akkor keresd a Ruhaklinikát az Akácfa utcában (a Blahánál)!
Hétköznap hosszított nyitva tartással, 8-20-ig, illetve hétvégén is 18 h-ig várunk szeretettel, lelkiismeretes szakértelemmel.


Ruhaklinika & Szabóság
Cím: 1072 Budapest, Akácfa u. 41.
Telefon: (1) 478-00-00
Bővebb információ: ruhaklinika.hu
Bukósisak: Rögzítő pántrövidítés, betoldás, sisakbélés alakítása
Bukósisak: Rögzítő pántrövidítés, betoldás, sisakbélés alakítása
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.