Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

rostas70 kiemelt beszámolói
rostas70
1 élménybeszámolót írt
1
7 éve tag
Szlovákia
Tále
2017.02.18.
Két kamasz gyerekkel mentem, eredetileg a Chopokra készültünk, de Breznóból, ahol a szállásunk volt, Tále útba esett. Miután kiderült, hogy az utoljára még kisiskolás korukban síelő gyerekeimnek kell a felelevenítés, megmaradtunk itt, mert ez a pálya tökéletesen alkalmas a gyakorlásra, ellentétben a most éppen brutálisan zsúfolt, meredekebb Chopokkal. Nem bántam meg. Tále nagyon barátságos, remekül karbantartott pálya, és mivel én jobban kedvelem a csendesebb forgalmat a hosszabb/változatosabb terepnél, nekem is megfelelt.
A gyerekek fél nap után élvezettel síeltek, később a piros/fekete részre is felmentünk. Nyilván egy profi síelőnek nem elég ingergazdag ez a néhány lejtő, de mi maximálisan kiélveztük, nyitásra ott voltunk és a ragyogó időben tökéletes pályákon síeltünk. Ráadásul jóval olcsóbban, mint amit Chopokon akár egy 3 órás bérletért fizettünk volna (illetve fizettünk, amikor egyszer azért elnéztünk oda). Pénteken már az előző napokban látott iskolás csoportok sem voltak, így sorban állás nélkül, nagyszerű hangulatban síelhettünk. Mindhárom napon megvolt a kb. hat óra (közben ebédeltünk a síiskolához tartozó étteremben).
Ajánlani tudom kisgyerekeseknek, nyugodtabb tempóban síelőknek. Brezno kb. 20 perc autóval, de Tále és Myto (a másik hasonló pályával) körül is van elég sok kiadó apartman, sőt, szállodát is láttunk.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.