Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Dacse kiemelt beszámolói
Dacse
1 élménybeszámolót írt
1
8 éve tag
Itt síeltünk teljesen kezdőként február 8 és 15 között. A szállásunk Ostrowsko-ban volt, 15 percre a sítereptől. Mi a későnkelő típusok voltunk, általában 11-12 között értünk ki a síterepre, amikor már csak a távolabbi parkolóhelyet lehetett találni. Általában ekkor nyitották meg az utcából jobbra eső legtávolabbi parkolót, ott szinte mindig volt még hely, innen bő 5 perces séta és egy kis lépcsőzés kellett a felvonókig. Első napokban a tanulópályákon voltunk, ahol borzasztó pofátlan módon tolakodtak a gyerekek(de feltételezem máshol is ilyen a helyzet). Mire megtanultunk síelni, leesett vagy 30 cm friss hó, de az az utak járhatóságát egyáltalán nem befolyásolta, végig minden le volt takarítva a főúton. A csúcsra két lifttel lehet feljutni: IV-es lift gyors, de hatalmas tömeg várakozott mindig, vagy az I-es lift ahol kevesen voltak ugyan, de cserébe nagyon lassan ért fel a csúcsra. Minél magasabb számozású lifttel mész fel, annál modernebb az egész. pl. a VI, VIII és a IX-es lift már kényelmes, bubis lift volt és érezhetően kevesebben is álltak sorba. A pályák szélesek voltak, néhol volt csak jeges, viszont a 4-es pálya alja a nap végére mindig nagyon buckás lett.
A hüttékben finomakat ettünk olcsón, (pl.: hamburger üdítővel 14 zl, kebab 15 zl, sör, kv: 7zl, de egy rendes ebéd 2 főnek üdítővel is kijött 40-45 zl-ből) A nutellás kürtöskalácsot ajánlom mindenkinek ;)
A sípálya lábánál lévő termálfürdőt próbáljátok ki, de lehetőleg napközben, mert akkor jóval kevesebben voltak mint este.
Egyetlen egy negatívumot tudnék megemlíteni, mégpedig azt, hogy a termálfürdő jegypénztárosa kivételével senki sem beszélt angolul, sokan még a számokat sem tudták, végig csak mutogattunk.
Összességében nagyon jót síeltünk, nagyon szépen és modernül kiépített helyen.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.