Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

solier kiemelt beszámolói
solier
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Szlovákia
Kokava
2009.01.28.
Itt az ideje, hogy valami jó hír is elhangozzék Szlovákiáról!
Vasárnap Kokaván sieltünk és a következők voltak a tapasztalataink:
- A piros pályán kezdtem a sielést- azt gondolván,hogy 1/2 9-kor indul a felvonó, lecsusztam a pénztárhoz, ahol kiderült, hogy csak kilenckor nyit. A felvonókezelőkön kívül csak én tartozkodtam a pályán,mégis elindították előbb, hogy ne kelljen ott várakozni és fagyoskodni. A pálya, -mint mindig-, olyan volt, mint a "billiárd asztal"- egy óra alatt remegőre sieltem a lábaimat.
Irány a kék pálya, hogy a gyerekek is érvényesüljenek. A pálya minősége tökéletes, a liftkezelők udvariasak, segítőkészek, a kisebbik fiamat egész nap segítették, úgyhogy így utólag is köszönet Nekik és le a kalappal!
És ami piedesztára emeli az üzemeltetőket, a barátom rosszuk esett és úgy eset,hogy fel sem kelt többet. Egyből segítettek, eltámogatták a barátomat a pihenő helyre, befáslizták, és belenyomtak vagy három "tátránszká csájt" fájdalomcsillapító és kedélyemelő céllal.
Kedves Kokavai üzemeltetők: Köszönjük!
Nem hiszem,hogy Kokaván aggódni kell a forgalom visszaesése miatt!

Ui:barátunk, részleges szalagszakadást szenvedett, tökig gipszben van. Innen is jobbulást kívánunk Neki!
solier
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Szlovákia
Polana
2009.01.09.
Szombaton voltunk Polanán. 40 cm hó, buckás és jeges pálya, ratrak pihen, kezelő nyílván téli álmát alussza. Imádom Polanát, de ez volt a harmadik eset,hogy kezeletlen, jeges, buckás pálya várt minket, pedig szuper kis hely lenne, ha néha vennék a fáradságot és zárás után leratrakolnák, mint ahogy azt minden tiszteséges sípályán szokás. Jó csúszást. Üdv.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.