Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

nyest kiemelt beszámolói
nyest
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Franciaország
Valfrejus
2008.02.06.
Sziasztok :D Mi is hazaértünk valfból. 1-2 commentet én is teszek ide: A pálya jeges volt és csak a legfontosabb és legkönnyebb részeket ratrakolták. Hóágyú volt, de napközben soha sem ment. A hó sajnos csak akkor esett amikor hazaindultunk, de akkor nagyon. A frejeus alagutban baleset volt hazafele +2 óra várakozás Francia oldalon. A saját buszosokkal átvitettük magunkat az ingyenes Aussoise ba fejenként 2!!!! euróért oda/vissza ami ugye kevesebb mint egy sör ára. Aussoise nekem annyira nem tetszett mert csak ülős liftek voltak és nekem ez is jeges volt boarddal. Minden esetre én nem töltenék el itt egy hetet inkább valfban, de ha friss porhó van akkor az itteni hosszú fekete pálya felejthetetlen élményt nyújthat. A csúcsról a legaljára visz pár kisebb nagyobb katlanban!! A hely átláthatóbb és valfal ellentétben ténylegesen le lehet a csúcsról síelni az aljára.
Valfrejeusben engem a középső állomásnál lévő emelkedő mintsem hogy lejtő zavart. Itt boarddal le kell csatolni léccel pedíg idiótán kell szálkázni... pár nap után nagyon idegesítő. A falu gyönyörű a szállás is szintén, a kitakarítás után még a "szőnyeg alá is benéznek". Az átadás lassan megy viszont átvételkor percre pontosan jönnek :) :) Csodálatos off piste szűzhavas lehetőségek rejlenek a helyen ebből nekünk semmi nem jutott, basszus :(. Majd legközelebb. Én mindenkinek ajánlom, ha van 3-4 méteres hó akkor nézze meg, ha nincs akkor megéri közelebbi pályákon szívni a fogunkat!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.