Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

panda1970 kiemelt beszámolói
panda1970
2 élménybeszámolót írt
2
9 éve tag
Ausztria
Gerlitzen
2015.01.30.
Január 25-én síeltünk itt. A Klösterlebahn aljában parkoltunk le, szerintem így kényelmesebb, mint a Kanzelbahn-os le-kabinozás. Sajnos a körülményekkel nem volt szerencsénk:
Rengeteg kezdő csapat és 11 óra körül már teljesen szétsíelt, jeges pályák, . A szűkebb részeken (van egy pár), több volt a fekvő ember, mint a talpon lévő. Sajnos sok sérülést is láttunk, elég rémísztő volt. Végül kb. kettőig küzdöttünk (de tényleg), aztán feladtuk. Nagyon kéne a friss hó (jó sok) erre a részre.
Biztos ennél csak jobb állapotok szoktak itt lenni, különben nem lenne ilyen felkapott terep a magyar iskolás csoportok körében is.
panda1970
2 élménybeszámolót írt
2
9 éve tag
Ausztria
Nassfeld
2015.01.30.
Január 24.-én síeltünk Nassfelden. Most voltunk itt előszőr és nagy várakozásokkal érkeztünk.
Lent lektunk egy nagyon kellemes Bauernhof-ban, kb. 2 km-re a lifttől.
Reggel a hágón parkoltunk le, és 8.35-kor már neki is indultunk a hegynek. (Itt is) érdemes korán kezdeni, a nap végére, mintha másik terep lenne. A nap végére besíeltük az egész terepet. A skiline szerint 78 km-t mentünk. Szuper liftek, gyönyörű környezet, gyors pályák.
Szubjektív tapasztalatok:
Kezdők ne jöjjenek ide. A piros pályák tényleg pirosak.
Kisebb gyerekkel is elég necces, mivel sok a nagy sebességű síelő (gázolásveszély) és nagyon sok a pályaelágazás is. Ha te mész elől, akkor nem látod, hogy mi van vele, ha pedig ő megy elől, akkor folyamatos dilamma neki, hogy merre menjen.
A Carnia egyszer jó, de nekem a Katschi-n az A1 sokkal jobban tetszik.
Jó kis terep, ki kell próbálni!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.