Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

Nnorbi1 kiemelt beszámolói
Nnorbi1
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Szlovénia
Cerkno
2007.02.08.
Sziasztok !

mi feb 3 jöttünk haza Cerknoból.
A hotel kívülről olyan szoc reállos kinézetet hoz kicsit megilyedtünk mikor megláttuk, de semmi gond belülről nagyon pöpec. A kaja csak ódákat lehet zengeni róla. Szobák korrektek a kiszolgáló helységek uszoda sauna fin ,infra meg van egy harmadik de abban nem voltunk. solárium,maszázs kozmetika konditerem jól felszerelt személyzet nagyon kedves.
Reggeli büfé minden van érdemes korán lemenni mert 9 körülre nem olyan a választék mint 1/2 8 kor. Vacsora 3 menű mi spec minden nap mind a hármat választottuk. két felnőtt és egy gyerek volt a létszám így könnyen voltunk.+salibüfé+deszert és fagyi büfé na klasszvolt ez a lényeg.

A pályák nagyon rendben tartottak délutánra alig buckásodtak mikor eljöttünk olvadt szerintem nem eset azóta de a pályán 100 cm hó van fenn. nekünk szerentsénk volt eset 25 ie héten friss hó.
havas tájban utaztunk oda haza felé minden elolvadt a tájról.
de a pályák jó fekvésüek nem süti egésznap a napocska így ott nem olvad meg rendbe rakják elég jól minden ment mire haza jöttünk tömeg nincs max 30 sec álltam sorba de legtöbbször lecsuszás be a felvonóba.
Jó családi síterep 4éves lányom itt tanult meg síelni a hétvégére DE van olyan fekete is hogy nem láttam az aljátt élvezetes volt rajta síklani.
Húúúúú ahogy írom ezt máris honvágyam van vissza menni.jövöre tuti ide megyünk jan 27.től megint lesz magyar síoktatás és sí ovi is . pontos infohoz tudok segíteni a jövő évvel kapcsolatban

Üdv és jó síelést
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.