Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Future kiemelt beszámolói
Future
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Szlovénia
Rogla
2012.03.19.
Sziasztok!
Tegnap este értünk haza. 4 napig csodálatos, szikrázó napsütésben síeltünk,tegnapra jött a hatalmas szél és a 10-es pálya tetejéig lejövő felhő(.
Összességében nagyon kegyes volt a hegy, de nem kell elhinni a 110cm havat, sőőőőt. Mindenhol olvadt, csak a pálya szélén felhalmozott műhó volt pár napig 1 méter, de a végére azt is elterítették, hogy legyen min siklani. A sífutók, arra a kérdésre, hogy milyen volt a hó, csak annyit mondtak, hogy volt, ahol volt)
A Hotel Rogla kifogástalan, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret jót enni, este még csatákat akar vívni fallabda, foci,kézilabda,tenisz,vagy pingpong területeken, vagy csak egyszerűen úszni, szaunázni szeretne. Nem mellesleg pedig van olyan "lusta", hogy szeret a szállodából szinte azonnal a pályára lépni)
Azért tudnak valamit így márciusban a hóról, mert a szálloda annyi nap ingyen síbérletet ad, ahány éjszakát eltöltöttünk.
Valaki itt keresett hűtőmágnest, Roglás-képeset, jelentem, megnéztem és csak katicás volt. Aki még teheti, annak jó síelést, jó havat.
Future
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Sziasztok!
Most jöttem haza ,egy hétig voltam..50 cm friss hó így 300 cm a gleccseren, 100-110 a közép pályákon(a faluig csúszni lehetett) és fantasztikus napsütés,(na jóóó 1 nap felhőben kerestük merre a pálya és hol kezdődik a fent és a lent) de állandóan dolgozó ratrakok..szóval egy csoda! aki tud, menjen : ápr.11-én "Hannibál est"! hóból, jégből piramis,elefánt,120 fáklyás síoktató bemutatója, "Istenek" az égből nanáá, hogy sítalpon..stb. Egy kis ízelítő)üdv.G.
A-hegy-tuloldalan.jpg
epul-a-piramis-a-gleccseren.jpg
Solden-kicsi.jpg
Solden-2008.-13-as-palya-kicsi.jpg
Rettenbach-gletscher.jpg
kis-kilatas.jpg
Gaislachkogl-3058-m.jpg
keszul-az-elefant-resize.jpg
Future
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Ausztria
Tauplitz
2008.01.05.
Sziasztok!

Tegnap jöttem vissza és nagyon egyet kell értenem Totoval. Nem kezdőknek való... sőőt.... dec.26-jan.04-ig voltunk ott barátaimmal, de csak a társaság tette, hogy maradtunk. A pályák ugyan jól kezeltek, sőőt meglepetésre még délután is síelhetők, de pl. a 4 üléses kiszállója egy merő jég volt. várakozás viszont alig..a jelzések hááát hagynak némi kívánni valót.Spec úútáltam, hogy nem jók az átkötések, ha a Lawinensteinhez akartam menni, akkor vagy sífutást kellett rendeznem, vagy fel a négyes lifttel, aztán elengedni (ha van olyan szerencsém és nem csúsznak ezren keresztben). egyik sem volt kedvemre. De 10 napból 8-ban ragyogott a nap. Egyet pedig végkép nem értek: ha 4-kor megy fel az utolsó lift, akkor miért 4.05-kor megy el az utolsó síbusz???? Tudom-tudom.. ott a 2-es pálya, ami elvileg levisz a parkolóig.. de csak elvileg, mert ott is "sífuthatunk" vagy lecsatolhatunk úgy 300 méteren. egyszóval.. Szép, jó, de csak pár napra és nem kezdőknek. Próbálok pár képet azért.. további jó havat))
Gabi
gozgomboc.jpg
a-csucson.jpg
a-kek-palya.jpg
szilveszterkor-kicsit-esett.jpg
delutan.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.