Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

sicukoma kiemelt beszámolói
sicukoma
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Szlovákia
Kojsovska Hola
2010.02.14.
Sziasztok! Most értünk haza Aranyidáról. Nagyon jót sieltünk, bár többnyire az erdei pályán csúsztunk, mert a fenti pályákat nem kezelték, nagyon buckás volt a piros. Egész nap sűrű köd volt, de ennek is megvolt a hangulata, és valószínűleg ezért nem voltak sokan, nem volt sorban állás, tülekedés.
sicukoma
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Románia
Suior és Mogosa
2010.01.15.
Ma ismét Suiort választottuk. Nem bántuk meg, mindkét pálya jól kezelt, műhavazott volt, bár előfordult pár kisebb jeges folt. Korán érkeztünk, meg kellett várni, hogy összegyűljön legalább 10 ember, addig nem indították a felvonót. Úgyhogy hétköznap 11 után érdemes menni. Felnőttnek 10ron, gyereknek 5ron hétvégi tarifa szerint a lecsúszás.
sicukoma
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Románia
Suior és Mogosa
2010.01.05.
A múlt hét közepén voltunk Suioron, sajnos egész nap esett az eső, illetve a hó, de így is jót sieltünk. Kétszemélyes beülős felvonó van, bár sokan voltak mégsem kellett pár percnél többet várni a felvonónál. A pálya elég jól karban van tartva. Két pálya van, az egyik ki van világítva, sötétedés után ezen lehet sielni. Egy egész napos bérlet felnőttnek 110lei volt, magában foglalt egy ehető menüt is (aznap csorbaleves, sült hús, burgonya, savanyúság + 2 dl Pepsi). A pénztárban sajnos nagyon keveset beszélnek magyarul.
sicukoma
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Szlovákia
Kojsovska Hola
2009.02.22.
Szia nagyzsozs!
Pénteken voltunk ott csúszni, teljesen egyet értek vh hozzászólásával, mi is az abban leirtakat tapasztaltuk. A parkolás ingyenes, a nagy parkolótól mi is gyalog másztunk fel a ülős felvonóhoz. A helyiek figyelmen kívül hagyva a behajtani tilos táblát, felhajtottak az úton, de igy sem volt messze, bemelegítésnek tényleg jó! A síbusznak nevezett teherautót nem is láttuk. A beülős felvonóval 9-kor felmentünk a fenti pályákhoz, a lefelé vezető pályát lezárták, talán óránként beinditották az ülőst, hogy az újonnan érkezők feljöhessenek, de egyébként állt. A beülős aljáig vezető kék pályán csak a végén lehetett lecsúszni. Több szakaszán kevés a hó, 1-2 jeges folt van rajta és a végén tiszta kő, úgyhogy nem érdemes rajta menni. A felső pályák viszont kifogástalanok voltak, nem volt tömeg, a felvonó tényleg nagyot ránt az elején. A snowbordosoknak is nagyon jó hely, több helyen jó is ugratók vannak építve.
Mi nagyon jót sieltük, ajánlom mindenkinek! Üdv: sicu
sicukoma
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Románia
Kapnik
2009.02.16.
Szia! Itt vannak az árak. Ha többen mentek, érdemes családi-famili jegyet venni, van rá kedvezmény. A felvonót nem óra szerint indítják, hanem létszám függvényében. Mi is mentünk már ki potyára...
- 3 ascents - 10 lei
- 6 ascents - 20 lei
- 12 ascents - 35 lei
- 20 ascents - 55 lei
- 30 ascents - 70 lei
- Day pass - 85 lei
sicukoma
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Románia
Kapnik
2009.02.15.
Pénteken voltunk kint, aznap nagyon sok hó esett, úgyhogy a pályák minősége valószínűleg jó. Az utakat mindig rendszeresen takarítják, akkor egész nap esett a hó, de igy is jól járható volt. Csak a pálya alján lévő szállásról van infóm, egy éjszakára egy kétágyas szoba 180 lei, ami kb. 12500 forint. Üdv Csaba
sicukoma
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Románia
Kapnik
2009.01.16.
Szia dobical!
A sípálya alja a főút mellett van közvetlenül, az út mindig le van tisztítva, rendszeresen letolják a havat és sózzák is. Mi tavaly is sokszor voltunk, mindig jól járható volt.
Mi szerdán voltunk kint, nagyon kevés hó volt már a pályákon, aznap déltől esett az eső és kb. +8 fok volt, ami nem igen kedvező. Azóta annyit tudunk, hogy nem esett hó.
Mi hétvégén nem szeretünk menni, mert a kevés hó ellenére is nagy a tömeg, hétköznap viszont megvan az esélye, hogy olyan kevesen vannak, hogy nem vagy késve nyitnak. Szerdán az Icoana nevű pályán nagyon rendesek voltak, mert korán érkeztünk, csak 4-en voltunk, de azt mondták, ha veszünk 1-1 bérletet, akkor beindítják nekünk azonnal a felvonót, így tudtunk sielni és nem kellett délutánig várni, amikor is a másik pályán is elkezdődött az élet.
sicukoma
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
Románia
Kapnik
2009.01.04.
Sziasztok! Voltam "sielni" Cavnicon január 3.-án. A dec 31-hez képest sokat romlott a helyzet. A Roata és az Icon is nagyon jeges, főképpen az alsó részeken. A hó minősége nagyon rossz, és köves. A felvonók alja katasztrófális állapotban van. Az árak a Roatán: 20 felhúzás (tehát ebből tízszer jutsz fel a tetőre) 55 LEJ. Az Iconon 14 felhúzás: 35LEJ. Millió ember, tolakodás, általában 20-30 perc várakozás a felvonóra, ami csigalassú. Szerintem érdemes megvárni, amíg esik hó, és beindulnak másutt is a felvonók. Izvorán nem mennek a felvonók, bár ott is hasonló, 15 cm hó van, nincs is mire...
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.