Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

punto kiemelt beszámolói
punto
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Szombaton először voltunk Drienicán síelni. Mivel előző napokban ránézésre 30-40 cm friss hó eshetett, így pálya tökéletes volt. Délután kezdett kissé buckásodni, és a felvonó előtt előbújt egy kis jég is. Sorban állás 4-5 perc, de a pályán jól elfértünk, nem volt tömeg. Sok magyarral (városunkban élőkkel!) találkoztunk, közülük próbálkoztak a Lysára menni, de azt mondták, hogy rengetegen vártak a terepjárókra (ami 2,5 EUR), így visszafordultak.
Nagyon jól éreztük magunkat, egyedül a C felvonónál „dolgozó” bajuszos kezelő rontott az összképen. Nem tetszett neki, hogy ki kellett jönni a bódéból egy –két kezdőnek segíteni. Ide még vissza megyünk.

A HolidayInfon is panaszkodtak a tömegre, és terepjárós feljutásra (már ahogy google-s fordításából kivettem).
punto
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Ukrajna
Bukovel
2011.02.01.
Üdv. Mindenkinek !

Január 28.-tól 30.-ig voltunk Bukovelen síelni. Az út a tiszabecsi határtól 5 óra volt, kisebb részt jó, nagyobb részt kátyús utakon. A hó minősége tökéletes volt, és sok helyen még gyártották is ezerrel. A felvonók, pályák, hütték minden igényt kielégítenek. Szombaton és vasárnap elég sokan voltak, de azért átlag 5 perc alatt fellehetett jutni a felvonókra. A személyzet segítőkész volt, de azért kel még nekik tanulni.
A reggeli kedvezmény (ahogy azt előttem írták) működik, de azt viszont vegyétek figyelembe, hogy csak annyi főre lehet megvenni a kedvezményes jegyet, ahányan a kasszánál vagytok. Mi ketten mentünk 8 jegyért, így 3 sorba állással 2 kasszánál tudtunk 6 jegyet venni. Gyerek kedvezmény is van 20%, nem tudom hány éves korig, de a 13 éves gyereknek, már felnőtt jegyet kellet venni.

A kaják nagyon finomak, és elfogadható az áruk is.

A síelési kultúrájuk (a vezetési stílusukkal együtt)viszont nem tűr nyomdafestéket. Az elesett síelő orra előtt vágják a kanyart, jól szembe vágva hóval a földön fekvőt. Az elhagyott felszerelést kerülgetik, mint hogy levinnék a gazdájának. Akiknek segítettünk, sokszor meg voltak lepődve, hogy ilyen is van. A 2 nap alatt több, és csúnyább bukást láttam, mint máshol 1 hét alatt. A felvonóból kiszálláskor a bal szélen ülő jobbra indul, felborítva ezzel 3 embert, mert Ő a jobb oldali pályán akar menni.

Azért összességében jól éreztük magunkat, nem mondom, hogy soha többet.
punto
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Szlovákia
Kojsovska Hola
2008.12.28.
Szia!
Ma voltunk kint. A weboldalukon jelzettel ellentétben a 3-as és 4-es pályák helyett, csak a 3-as üzemel. Ezen a pályán a jelzett jó feltételnek megfelelő a hó. Egy helyen kellett a földes havat kikerülni, de nem vészes. Az egy pályára, és egy felvonóra volt rendesen síelő ( a korábban megszokottakkal ellentétben), sorban állás 5-6 percesre is sikeredett néha, de átlagban kb. 2-3 perc. A 4-es pályát most hóágyúzzák, napközben is mentek végig. Véleményem szerint, ha az idő is ilyen marad, pár napon belül megnyitják. 3 vagy 4 éve voltunk ott utoljára, azóta semmit nem fejlődött. A pálya környezete továbbra is gyönyörű, a személyzet is segítőkész, összességében jót síeltünk.
Egy pár kép.
4-es1.JPG
4-es2.JPG
3-4-es-elagazasa.JPG
3-as-palya.JPG
tarcsas-sor.JPG
taj.JPG
parkolo-megtelt.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.