Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

koma87 kiemelt beszámolói
koma87
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Péntektől hétfőig voltunk. Szikrázó napsütésbe síeltünk végig, elég meleg volt, sokan pólóban síeltek, illetve egy srácon még rövidnadrágot is láttam. Nekem kellett a kabát a sok zseb miatt, meg esésnél nem árt ha nem a felkarommal szántom fel a jeges pályát. A pályák 12-13-ig teljesen jól síelhetők voltak. Reggel keményen le voltak döngölve, néhol jegesek voltak, szóval nekem inkább a délelőtt volt ideális, amikor jobban fogta a pálya a síléc élét. 1 után mér kezdett kásásodni, de volt, hogy 3-ig is csúszkáltunk, csak meg kellett találni a még jó pályákat, meg a síelési technikát is hozzá kellett igazítani.
Egyébként Hauser Kablinginginál voltunk, ott kifejezetten kellemesek voltak a pályák, még az alsók is, amik 750m környékére vittek le. Schaladmingba is átcsúsztunk, de az annyira nekem nem jött be, sokan voltak, a pályák hamarabb tönkrementek, és nem is volt olyan jó a hangulata mint Hausernek.
Utolsó nap miután 1-kor befejeztük pont elkezdett csöpögni az eső, a kint maradottak érdekében remélem, hogy nem esett sokáig, illetve, hogy a pályákat nem rontotta el tartósan.
Itt van pár kép is:
aDSCI0100.JPG
aDSCI0088.JPG
aDSCI0081.JPG
aDSCI0095.JPG
koma87
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Franciaország
Puy St. Vincent
2009.02.11.
Sziasztok!
Én a Snowattack-os szervezésben mentem. Még sosem voltam Franciaországban, de nagyon tetszett. Az emberek baromi kedvesek voltak, bár korábban pont az ellenkezőjét hallottam másoktól, a pályák jó szélesek és élvezhetőek voltak, szerintem mindenki megtalálta a maga szintjét. Az is tetszett, hogy az erdőhatár fölött bárhol lehetett pályán kívül síelni, minden adott volt hozzá, na persze a tapasztaltabbak az erdőhatár alatt is síeltek pályán kívül :)
Az idő a hét elején jó volt, de aztán elég ködös lett, amjd az utolsó két nap szakadt a hó, így utolsó nap elég kevesen voltak a pályákon, a ratrakok nem igen dolgoztak, a pályák kibuckásodtak, a felvonók nagy része nem ment, és a felső pályákat is lezárták lavinaveszély miatt.
A piros pályák baromi jók voltak, a feketék közül a csak a Rocher Noir-on jöttem le, de az is egy igazi élmény volt a sok friss hó miatt.
2-3 nap alatt besíeltük az egészet, de Briaconba is átmentünk egy napra, de a többi nap sem lehetett megunni a csúszkálást, meg szerintem egyébként is értelmetlen lenne egy party-sítábort egy 200 km-es pályarendszer mellé tenni.
Egy pár képet készítettem, amikor pont jó idő volt és nálam volt a fényképezőgép, egy-kettőt beszúrok ide.
Üdv. Máté
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.